Galaxy Unpacked: Κλείδωσε η ημερομηνία για την αποκάλυψη των Fold 5 και Flip 5

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά
06 Ιουλίου 2023 12:39
Galaxy Unpacked: Κλείδωσε η ημερομηνία για την αποκάλυψη των Fold 5 και Flip 5

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας, η Samsung ήρθε επιτέλους να επιβεβαιώσει πότε θα πραγματοποιηθεί το επόμενο event της για την αποκάλυψη της νέας γενιάς των αναδιπλούμενων smartphones της.

Συγκεκριμένα, ο τεχνολογικός κολοσσός δίνει ραντεβού στις 26 Ιουλίου για το επόμενο Galaxy Unpacked event. Σε αυτό αναμένεται να δούμε τα ολοκαίνουργιο Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5, το tablet Galaxy Tab S9, καθώς και το smartwatch Galaxy Watch 6. Το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά από την πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, της Σεούλ και θα έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Samsung.

Ακολουθεί το επίσημο προωθητικό κλιπ που έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας η Samsung.

Για την ιστορία, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, ήδη έχουν διαρρεύσει σχεδόν τα πάντα για τις επερχόμενες συσκευές της Samsung, οπότε απλά μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής ή αν όλες οι διαρροές θα επιβεβαιωθούν και επίσημα.

Φυσικά, για όλες τις ανακοινώσεις και παρουσιάσεις των συσκευών της Samsung μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.