O Ελον Μασκ κατακεραυνώνει το Instagram: Είναι γεμάτο «ψεύτικη χαρά»

Πέρασε στην αντεπίθεση ο ιδιοκτήτης του Twitter
06 Ιουλίου 2023 09:51
O Ελον Μασκ κατακεραυνώνει το Instagram: Είναι γεμάτο «ψεύτικη χαρά»

Η τεράστια κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Mark Zuckerberg και του Elon Musk συνεχίζει να παίρνει διαστάσεις. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις εμφατικές δηλώσεις του Zuckerberg, ο οποίος εξήγησε το λόγο που απέτυχε το Twitter και αποκάλυψε ότι σκοπεύει να το ξεπεράσει με το δικό του Threads, ο Musk πέρασε στην αντεπίθεση.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής των Tesla, SpaceX και ιδιοκτήτης του Twitter δεν είχε καθόλου κολακευτικά λόγια να πει για το Instagram του Zuckerberg, με τον οποίο αναμένεται να λύσει τις διαφορές του σε MMA αγώνα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Musk σχολίασε ένα e-mail του από το 2018 που έκανε ξανά το γύρο του διαδικτύου, στο οποίο ανέφερε πως διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram. Για άλλη μια φορά, λοιπόν, ο Musk επισήμανε πως δεν του αρέσει καθόλου το συγκεκριμένο social media, αφού είναι γεμάτο ψευτιά, με όλους τους χρήστες να προσποιούνται πως είναι χαρούμενοι, κρύβοντας το οτιδήποτε αρνητικό.

Αναλυτικότερα τόνισε:

Είναι απείρως προτιμότερο να δέχομαι επιθέσεις από αγνώστους στο Twitter, παρά να ενδώσω στην ψεύτικη ευτυχία του ‘κρύψε-τον-πόνο-σου’ Instagram.

Η εν λόγω δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω:

Περισσότερα για το Threads μπορείτε να μάθετε μέσα από το αναλυτικό μας άρθρο που περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Παράλληλα, μπορείτε να διαβάσετε τις εμφατικές δηλώσεις του Zuckerberg για το Twitter πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να μάθετε περισσότερα και για τον MMA αγώνα των δύο CEOs πατώντας εδώ.