Kick vs Twitch: Φουντώνει η κόντρα - xQc και Amouranth απάντησαν στην Pokimane

Δεν πέρασε απαρατήρητη η δήλωσή της
23 Ιουνίου 2023 21:08
Kick vs Twitch: Φουντώνει η κόντρα - xQc και Amouranth απάντησαν στην Pokimane

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ώρες η γνωστή Twitch streamer Pokimane έκανε μερικές εμφατικές δηλώσεις για το Kick, την ανταγωνιστική πλατφόρμα στην οποία έχουν αρχίσει να κάνουν streams μεταξύ άλλων ο xQc και η Amouranth.

Ειδικότερα, η Pokimane κατακεραύνωσε το Kick γενικότερα, τονίζοντας ότι θα «υπονόμευε την ηθική και τη δεοντολογία της» αν έκανε τη μετάβαση σε αυτή την πλατφόρμα για τα χρήματα.

Η δήλωση αυτή συζητήθηκε αρκετά και δεν πέρασε απαρατήρητη από τον xQc και την Amouranth που με τη σειρά τους απάντησαν δημοσίως στην Pokimane, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η απάντηση του xQc στις δηλώσεις της Pokimane

Το να επιδεικνύεις την ηθική και την δεοντολογία σου στους άλλους ανθρώπους γύρω σου, προέρχεται από καθαρή ανασφάλεια. Τίποτα άλλο.

Η απάντηση της Amouranth στις δηλώσεις της Pokimane

Νομίζω ότι ο λόγος που τον ανέφερε είναι επειδή προσπαθεί να αποκτήσει επιρροή σε μια εποχή όπου δεν έχει καθόλου αυτή τη στιγμή, επειδή ήταν τόσο πολύ AFK. Οπότε επιστρέφει και απλά εμπλέκεται στο δράμα για να είναι μέρος της συζήτησης, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να παίρνει προβολές και να συνεχίσει να ταξιδεύει, παρόλο που δεν κάνει πραγματικά πολύ streaming.

Είναι έξυπνο. Δεν προσπαθώ να την μισήσω, αλλά αυτός είναι ο πραγματικός λόγος.

Για την ιστορία, πριν μερικές ώρες μίλησε για το Kick και ο Dr Disrespect, ο οποίος αποκάλυψε το χρηματικό ποσό που θα ήθελε για να αποχωρήσει από το YouTube. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.