Pokimane για την κόντρα Twitch vs Kick: «Έχω ήδη λεφτά, τι να τα κάνω;»

Δεν σκοπεύει να αλλάξει πλατφόρμα η γνωστή streamer
22 Ιουνίου 2023 11:26
Pokimane για την κόντρα Twitch vs Kick: «Έχω ήδη λεφτά, τι να τα κάνω;»

Μετά την τεράστια συμφωνία του πασίγνωστου streamer xQc για 100 εκατομμύρια δολάρια, η κόντρα του Kick με το Twitch έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης, με πολλούς άλλους streamers να παίρνουν θέση, αφού viewers τους ρωτάνε διαρκώς αν θα κάνουν τη μετάβαση. Μάλιστα, το κερασάκι στην τούρτα ήταν και η μεταγραφή της Amouranth, η οποία αποφάσισε και αυτή να αποχωρήσει από τη δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη livestreaming πλατφόρμα του πλανήτη.

Τώρα, η Pokimane, μια ακόμη από τις πιο γνωστές streamers του Twitch, απάντησε με τη σειρά της, κατακεραυνώνοντας το Kick με μερικές πολύ αυστηρές δηλώσεις. Συγκεκριμένα, σε ένα πρόσφατο stream της, κάποιος θεατής τη ρώτησε στο chat αν σκέφτεται να κάνει τη μετάβαση στο Kick. H Pokimane απάντησε αμέσως με ένα χαρακτηριστικό ‘Nope’, ενώ στη συνέχεια ανέλυσε περεταίρω, αφού ρωτήθηκε αν θα άλλαζε γνώμη για 10 εκατομμύρια δολάρια.

Η streamer απέρριψε το ενδεχόμενο, διευκρινίζοντας:

Δεν είναι επειδή έχω 10 εκατομμύρια δολάρια. Είναι απλά επειδή είμαι καλά, όπως είμαι αυτή τη στιγμή. Γιατί να υπονομεύσω την ηθική και τη δεοντολογία μου για περισσότερα χρήματα, όταν έχω ήδη χρήματα; Κάτι σε αυτό είναι τόσο αηδιαστικό για μένα προσωπικά.

Το καταλαβαίνω αν πρέπει να βγάλεις λεφτά. Για μένα, όμως, δεν μπορώ να κάνω αηδίες όταν ήδη έχω λεφτά.

Το σχετικό απόσπασμα του πρόσφατου stream της ακολουθεί παρακάτω:

Για την ιστορία, η Pokimane εξήγησε ότι για παρόμοιους λόγους δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί και με το OnlyFans, κάτι για το οποίο την έχουν ρωτήσει αρκετές φορές οι θεατές της.