Αποχωρεί η Amouranth από το Twitch - Ποιο είναι το επόμενο βήμα της streamer;

Η διάσημη streamer παίρνει μεταγραφή για το Kick, το αντίπαλο δέος του Twitch
19 Ιουνίου 2023 23:03
Αποχωρεί η Amouranth από το Twitch - Ποιο είναι το επόμενο βήμα της streamer;

Μπορεί η "Amouranth" να έχει βρεθεί στο επίκεντρο ποικίλων σχολίων και διαφόρων αμφιλεγόμενων καταστάσεων, αλλά ήταν επίσης η πιο διάσημη γυναίκα streamer του Twitch για το 2022. Μόνο που τελικά μετά και ένα ακόμη ban που δέχθηκε άνευ λόγου στο Twitch, η -κατά κόσμον-  Kaitlyn Siragusa αποφάσισε να αποχωρήσει από την δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη livestreaming πλατφόρμα του πλανήτη. 

Την ανακοίνωση έκανε πάνω στην επέτειο του 7ου χρόνου της στο Twitch και την ώρα που έκανε livestream όχι μόνο ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πλατφόρμα, διέκοψε το stream και πήγε στο... "νέο σπίτι" της! Ναι, η Amouranth έκλεισε το stream της στο Twitch και άνοιξε στο Kick, το αντίπαλο δέος της υπηρεσίας της Amazon. Μάλιστα, είχε βάλει τη λέξη "Kick" στο τελευταίο της livestream θέλοντας να κλείσει το μάτι για την μεταγραφή της και με αυτόν τον τρόπο άφησε πίσω τους 6.4 εκατομμύρια ακόλουθους που διέθετε το κανάλι της στο Twitch. 

Την ανακοίνωση της μεταγραφής της στην πλατφόρμα του Kick έκανε με ένα teaser trailer με τη λεζάντα "Ήρθε η ώρα", που δημοσίευσε μέσα από το Twitter της, με teasers όμοια άλλων μεγάλων μεταγραφών του Kick, όπως οι Kai Cenat και "xQc".

Στο trailer η Amouranth φαίνεται να διαβάζει την είδηση του 'χρυσού' συμβολαίου του xQc ύψους $100 εκατομμυρίων και καλεί τον μάνατζέρ του. Στις επαφές της φαίνεται πως έχει τους Adin Ross, MrBeast μέχρι και τον John Cena. Τελικά της απαντάει και του λέει "Ξεκίνησαν οι συμφωνίες των 100 εκατομμυρίων. Μπορώ να έχω και εγώ ένα τέτοιο;". Αμέσως μαζεύει τα πράγματά της και φαίνεται να ετοιμάζει το τζακούζι και τα διάφορα φουσκωτά της, καθώς χάρη στα hot tub livestreams έγινε ευρέως γνωστή. Έτσι αποκαλύπτεται το κανάλι της στο Kick με το σχετικό link για το που θα εμφανίζεται πλέον η Amouranth. 

Δεν έχει διευκρινιστεί ή επιβεβαιωθεί από κάποια πηγή εάν έχει υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο με το Kick ή εάν το ύψος της συνεργασίας της αγγίζει και σε αυτήν την περίπτωση τα $100 εκατομμύρια δολάρια. 

Για την ιστορία ο xQc υπέγραψε πριν μερικές ημέρες συμφωνία με το Kick για να κάνει streams στην πλατφόρμα του, χωρίς κάποια αποκλειστικότητα, κάτι που σημαίνει ότι είναι ελεύθερος να εμφανίζεται σε όποια άλλη πλατφόρμα θέλει παράλληλα. 

Tags: