Δείτε την αντίδραση του streamer IShowSpeed όταν συνάντησε επιτέλους τον Ρονάλντο!

Φυσικά το βίντεο έγινε αμέσως viral
18 Ιουνίου 2023 13:33
Δείτε την αντίδραση του streamer IShowSpeed όταν συνάντησε επιτέλους τον Ρονάλντο!

Ο εξαιρετικά δημοφιλής YouTuber και streamer IShowSpeed, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Darren Watkins Jr., είχε επιτέλους την ευκαιρία να συναντήσει το είδωλό του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Συγκεκριμένα, ο 18χρονος από το Οχάιο, ο οποίος έχει πάνω από 17 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube και είναι γνωστός για τα ποικίλα livestreams του σε παιχνίδια όπως το Fortnite και το FIFA, δημοσίευσε στο κανάλι του ένα βίντεο από τη συνάντησή του με τον Πορτογάλο αστέρα του ποδοσφαίρου.

Στο βίντεο αυτό, ο IShowSpeed φαίνεται να συναντά τον Ρονάλντο σε έναν δρόμο στο Ντουμπάι. Ο λόγος που βρισκόταν εκεί ήταν για τα Globe Soccer Awards. Ο Ρονάλντο φάνηκε έκπληκτος, αλλά παρέμεινε χαμογελαστός και ευγενικός. Δέχτηκε όχι μόνο να ποζάρει μαζί του για μια φωτογραφία, αλλά μάλιστα αγκάλιασε κιόλας τον νεαρό του fan. Ο IShowSpeed ευχαρίστησε τον Ρονάλντο και μάλιστα έκανε μπροστά του τον χαρακτηριστικό του "shiu" πανηγυρισμό.

Ο IShowSpeed ανέβασε αργότερα τη φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου έχει πάνω από 9 εκατομμύρια followers. Η ανάρτηση έγινε αμέσως viral με πάνω από 7,8 εκατομμύρια likes και χιλιάδες σχόλια από τους θαυμαστές του. Αντίστοιχα, το βίντεο στο YouTube έγινε επίσης viral με περισσότερες από 4 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες ώρες και η συνάντηση έγινε επίσης viral σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter, συγκεντρώνοντας ακόμη περισσότερα εκατομμύρια προβολές.

Για την ιστορία, ο IShowSpeed είναι ένας από τους ταχύτερα ανερχόμενους streamers στο YouTube και είναι τεράστιος θαυμαστής του Ρονάλντο, έχοντας μέχρι και ένα τατουάζ του στο μπράτσο του. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την ανάρτησή του στο Instagram και το βίντεο του στο Youtube.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IShowSpeed (@ishowspeed)