TikTok Series: Ένα paywall στα πρότυπα του OnlyFans

Θα πληρώνετε για premium περιεχόμενο
07 Ιουνίου 2023 09:23
TikTok Series: Ένα paywall στα πρότυπα του OnlyFans

Το TikTok επεκτείνει τη λειτουργία Series σε περισσότερους δημιουργούς έτσι ώστε να μπορούν να έχουν ένα εισόδημα από αποκλειστικό περιεχόμενο. Το Series εισάχθηκε για πρώτη φορά το Μάρτιο σε έναν περιορισμένο αριθμό δημιουργών περιεχομένου και τώρα το TikTok είναι έτοιμο να το διαθέσει ευρύτερα.

Το Series πρακτικά εισάγει ένα paywall στα πρότυπα του OnlyFans, όπου οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να κλειδώνουν αποκλειστικό περιεχόμενο το οποίο οι fans πρέπει να πληρώσουν για να το ξεκλειδώσουν. Οι δημιουργοί μπορούν να ορίσουν την τιμή μεταξύ $1 και $190. Επιπλέον, αυτό το premium περιεχόμενο μπορεί να έχει διάρκεια έως και 20 λεπτά, το διπλάσιο δηλαδή από το όριο των 10 λεπτών στα απλά videos του TikTok.

Οι δημιουργοί περιεχομένου που θα συμμετέχουν στο Series πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, να έχουν τουλάχιστον 10.000 followers και να πληρούν και κάποια ακόμα κριτήρια όσον αφορά το λογαριασμό τους και τα views. Χρήστες με 1.000 followers αλλά που πληρούν άλλες προδιαγραφές, θα μπορούν επίσης να συμμετέχουν στο πρόγραμμα δείχνοντας το αποκλειστικό περιεχόμενο που έχουν πουλήσει σε άλλες πλατφόρμες.