Το Nothing Phone 2 αλλάζει τα περίεργα φώτα στο πίσω μέρος (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Προ των πυλών η επίσημη αποκάλυψή του
06 Ιουνίου 2023 23:44
Το Nothing Phone 2 αλλάζει τα περίεργα φώτα στο πίσω μέρος (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε μερικές εβδομάδες από τώρα η Nothing ετοιμάζεται να παρουσιάσει τον διάδοχο του πολύ ιδιαίτερου Android smartphone της, το Nothing Phone 2. Μιας και η εταιρία προετοιμάζει εδώ και καιρό το έδαφος, ήδη ξέρουμε πράγματα γι' αυτό, όπως για παράδειγμα ότι θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 8+ Gen 1 επεξεργαστή της Qualcomm. Ωστόσο, τώρα το παζλ έρχεται να συμπληρώσει ο γνωστός κατεργάρης leaker, OnLeaks.

Συγκεκριμένα, στο διαδίκτυο διέρρευσαν υψηλής ανάλυσης renders της συσκευής που φυσικά αποκαλύπτουν αυτό που ενδιαφέρει τους περισσότερους: την εμφάνιση.

Αναμενόμενα, το Nothing Phone 2 διατηρεί το διαφανές πίσω μέρος που έκανε την αρχική συσκευή να ξεχωρίζει. Για άλλη μια φορά, την παράσταση κλέβει το λεγόμενο glyph interface. Πρόκειται για μια σειρά από φωτεινές λωρίδες, οι οποίες μπορούν να εκτελέσουν διάφορες λειτουργίες, όπως να αναβοσβήνουν για να ενημερώσουν το χρήστη πως έχει ειδοποιήσεις, να δείχνουν το ποσοστό της μπαταρίας ή να λειτουργούν ως συμπληρωματικό φως για «γέμισμα» στις φωτογραφίες.

Πλέον, στο Nothing Phone 2 το glyph interface έχει σπάσει σε αρκετά μικρότερα τμήματα, με τη συσκευή να προσφέρει αυτόνομο έλεγχο στο καθένα από αυτά. Αυτό θα επιτρέπει την δημιουργία διαφόρων custom εφέ φωτισμού, κάνοντας το glyph interface πιο παραμετροποιήσιμο και χρήσιμο.

Από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν φαίνεται επίσης ότι το Nothing Phone 2 θα έχει πλέον διπλό φλας για τις φωτογραφίες, ενώ η γενικότερη αισθητική και η εργονομία έχει αλλάξει, αφού το τηλέφωνο θα έχει μια 2.5D καμπύλη και πιο στρογγυλεμένες άκρες.

Ακολουθεί το φωτογραφικό υλικό που έκανε το γύρο του διαδικτύου, καθώς και μια συγκριτική εικόνα: