IShowSpeed – Επιτέθηκαν στον γνωστό streamer στον τελικό Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το βίντεο από το περιστατικό κάνει το γύρο του διαδικτύου
03 Ιουνίου 2023 19:41
IShowSpeed – Επιτέθηκαν στον γνωστό streamer στον τελικό Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πριν μερικές ώρες πραγματοποιήθηκε ο τελικός για το Κύπελλο Αγγλίας, με την Μάντσεστερ Σίτι να ανταγωνίζεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, πέρα από τα γκολ των İlkay Gündoğan και Bruno Fernandes, viral έγινε στα social media και ένα περαστικό από τις εξέδρες, όπου ο βρισκόταν ο ‘IShowSpeed’.

Ο πασίγνωστος streamer, ο οποίος μετρά πάνω από 16,8 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, είναι μεγάλος λάτρης του αθλήματος και έτσι βρέθηκε στο στάδιο Γουέμπλεϊ για να απολαύσει το θέμα. Από εκεί έκανε stream ζωντανά την εμπειρία του, την ώρα που ένας άγνωστος που καθόταν στην μπροστινή σειρά, γύρισε πίσω και του έριξε γροθιά στο χέρι. Το χτύπημα έστειλε το κινητό του IShowSpeed στον αέρα και αμέσως παρενέβη η ασφάλειά του, με τον σωματοφύλακα του streamer να ακινητοποιεί τον επιτιθέμενο.

Στη συνέχεια οι τριγύρω θεατές έδωσαν ξανά στον streamer το κινητό του, με τον ίδιο να φωνάζει: "Τι; Αδερφέ, τι έκανες μόλις τώρα; Γιατί με χτύπησες αδερφέ; Γιατί έβαλε τα χέρια του πάνω μου; Δεν τον άγγιξα καν!"

Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τόσο το περιστατικό όσο και τις δηλώσεις του IShowSpeed μετά το λήξη του μεγάλου τελικού: