Πάτε σε συναυλίες; Τα Apple Music και Maps έχουν μια νέα λειτουργία για εσάς

Η Apple προωθεί με το δικό της τρόπο τα συναυλιακά events
17 Μαΐου 2023 14:22
Πάτε σε συναυλίες; Τα Apple Music και Maps έχουν μια νέα λειτουργία για εσάς

Σας αρέσουν τα live συγκροτημάτων ή καλλιτεχνών και γενικά οι συναυλίες; Τότε η Apple σκέφτηκε ακριβώς τις ανάγκες σας και τις προσάρμοσε σε ένα νέο χαρακτηριστικά για τις εφαρμογές των Apple Music και Apple Maps φυσικά για το iOS και ειδικά για τους χρήστες iPhone -αν και το Apple Music ως εφαρμογή διατίθεται στο Android.  

Ο λόγος για το "Concert Discovery" χαρακτηριστικό που όπως προδίδει και η ονομασία του θα σας βοηθάει να ανακαλύπτετε συναυλίες και live εμφανίσεις καλλιτεχνών που βρίσκονται κοντά σας.

Προς το παρόν η Apple παρέχει 40 διαφορετικούς οδηγούς για τα καλύτερα γήπεδα και σκηνές που μπορείτε να απολαύσετε ζωντανή μουσική σε όλον τον κόσμο, με επιλογές από νυχτερινά κλαμπ, μέχρι τεράστια θέατρα για κλασικές ορχήστρες. Προς το παρόν περιλαμβάνονται 10 πόλεις σε όλον τον κόσμο κυρίως από την Αμερική (Σικάγο, Ντιτρόιτ, Λος Άντζελες, Νάσβιλ, Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο), και την Ευρώπη (Βερολίνο, Λονδίνο, Βιέννη), αλλά και Τόκιο Μελβούρνη, Σίδνεϊ και Πόλη του Μεξικό. 

Φυσικά, η Apple ευελπιστεί να επεκτείνει τη λειτουργία αυτή και σε άλλες πόλεις και ελπίζουμε να γίνει και στην Ελλάδα, μιας και έτσι προωθούνται τα συναυλιακά events. Επίσης θα μπορεί να σας παρέχει και τα setlists των καλλιτεχνών που θα πάτε να επισκεφθείτε, αλλά και να δείτε τα επερχόμενα σόου του αγαπημένου σας καλλιτέχνη.