Αποκτήστε 6 μήνες δωρεάν Apple Music

Αν έχετε την κατάλληλη συσκευή
06 Σεπτεμβρίου 2023 10:39
Αποκτήστε 6 μήνες δωρεάν Apple Music

Η Apple προσφέρει 6 μήνες δωρεάν Apple Music αν αγοράσατε ή είστε ήδη κάτοχος συγκεκριμένων συσκευών. Η προσφορά αφορά κατόχους AirPods Pro, AirPods 2ης και 3ης γενιάς, AirPods Max, HomePod, HomePod mini, Beats Fit Pro, Beats Studio Buds, Powerbeats, Powerbeats Pro, Beats Solo Pro, Beats Studio Buds+ και Beats Studio Pro.

Δυστυχώς όσοι διαθέτουν AirPods 1ης γενιάς, Beats Solo3 Wireless, Beats EP και Beats Flex δεν ωφελούνται από την προσφορά.

Οι νέοι συνδρομητές Apple Music λαμβάνουν έξι μήνες δωρεάν με μία συσκευή ήχου που πληροί τις προϋποθέσεις. Όσοι έχουν ήδη τις κατάλληλες συσκευές, πρέπει να βεβαιωθούν πως διαθέτουν την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού στο iPhone ή το iPad. Συνδέστε τα ακουστικά με τη συσκευή και ανοίξτε την εφαρμογή Music. Έπειτα συνδεθείτε με το Apple ID σας. Αν η προσφορά δεν εμφανιστεί αμέσως μόλις μπείτε στην εφαρμογή, επιλέξτε την καρτέλα Listen Now.

Αν έχετε νέα συσκευή, έχετε 90 ημέρες από την πρώτη σύνδεσή της με το iPhone ή το iPad σας για να εκμεταλλευτείτε την προσφορά. Αν είστε ήδη κάτοχος συσκευής που πληροί τις προϋποθέσεις, έχετε 90 ημέρες μετά την αναβάθμιση στο πιο πρόσφατο iOS ή iPadOS.

Με το Apple Music μπορείτε να απολαύσετε περισσότερα από 100 εκατομμύρια τραγούδια χωρίς διαφημίσεις, σε όλες τις συσκευές σας και με χωρικό ήχο με Dolby Atmos.