PlayStation 5: Αποκτήστε Apple Music για 6 μήνες εντελώς δωρεάν!

Η προσφορά συνεχίζεται
03 Φεβρουαρίου 2024 16:22
PlayStation 5: Αποκτήστε Apple Music για 6 μήνες εντελώς δωρεάν!

Το PlayStation ανανέωσε την προσφορά του Apple Music για το 2024! Πιο συγκεκριμένα, εάν έχετε στην κατοχή σας μία PlayStation 5 κονσόλα, τότε μπορείτε να αποκτήσετε 6 μήνες δωρεάν πρόσβασης στο Apple Music, τη συνδρομητική πλατφόρμα μουσικής της Apple.

Μέσα από το Apple Music θα μπορείτε να ακούτε εκατομμύρια τραγούδια και χιλιάδες λίστες αναπαραγωγής χωρίς διαφημίσεις, με την προσφορά να ισχύει έως και τις 15 Νοεμβρίου 2024.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν μπορείτε να εξαργυρώσετε την προσφορά σε άλλες PlayStation κονσόλες. Για την ενεργοποίηση του πακέτου, θα χρειαστεί να μπείτε μέσα από την κονσόλα σας στην καρτέλα “Media” και έπειτα να κατεβάσετε το Apple Music. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή και να ακολουθήσετε τα βήματα που αναγράφονται στην οθόνη.

Επίσης, αν είστε ήδη συνδρομητές στην υπηρεσία, η προσφορά δεν ισχύει. Το PlayStation αναφέρει: Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους και για πιστοποιημένους συνδρομητές που επιστρέφουν στο Apple Music. Με λίγα λόγια, αν είχατε παλιά συνδρομή, αλλά τώρα όχι, θα μπορείτε να αποκτήσετε την προσφορά.

Ακολουθούν πληροφορίες από το PlayStation:

Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερους λόγους για να αγαπήσετε την PS5 κονσόλα σας με έως και έξι μήνες Apple Music χωρίς επιπλέον κόστος.

Εξαργυρώστε την προσφορά σας ως τις 15 Νοεμβρίου 2024 και ακούστε πάνω από 100 εκατομμύρια τραγούδια, χωρίς διαφημίσεις.

Δημιουργήστε τη δική σας προσωπική λίστα αναπαραγωγής για gaming στο Apple Music και ακούστε πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από κάθε σας παιχνίδι.

Τι χρειάζεστε:

Λογαριασμό για το PlayStation Network

Ένα Apple ID

Πώς να εξαργυρώσετε την προσφορά σας:

Βρείτε την εφαρμογή Apple Music από την μπάρα αναζήτησης της κονσόλας PS5 ή στην κατηγορία «Όλες οι Εφαρμογές» στην Αρχική Σελίδα Πολυμέσων.

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής Apple Music, ανοίξτε την και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Πραγματοποιήστε είσοδο με το Apple ID σας ή δημιουργήστε ένα Apple ID, αν δεν έχετε ήδη.

Απολαύστε έως και έξι μήνες Apple Music χωρίς επιπλέον κόστος.