Αποκτήστε εντελώς δωρεάν 6 μήνες Apple Music από το PS5 σας!

Νέα προσφορά της Sony
16 Νοεμβρίου 2023 17:20
Αποκτήστε εντελώς δωρεάν 6 μήνες Apple Music από το PS5 σας!

Οι γιορτές πλησιάζουν και η Sony θέλει να το γιορτάσει με ένα ακόμη δώρο που μόλις ανακοίνωσε. Πιο συγκεκριμένα, εάν έχετε στην κατοχή σας μία PlayStation 5 κονσόλα, τότε μπορείτε να αποκτήσετε 6 μήνες δωρεάν πρόσβασης στο Apple Music, τη συνδρομητική πλατφόρμα μουσικής της Apple.

Μάλιστα, εάν δεν έχετε τώρα πρόσβαση στην κονσόλα σας, η προσφορά θα ισχύει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου του 2024. Να σας υπενθυμίσουμε ότι από τη στιγμή που πάρετε την προσφορά με τον λογαριασμό σας, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Apple Music από οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε για να αποκτήσετε Apple Music για 6 μήνες είναι ένας λογαριασμός του PlayStation και ένα Apple ID.

Πώς να εξαργυρώσετε την προσφορά σας:

  1. Βρείτε την εφαρμογή Apple Music από την μπάρα αναζήτησης της κονσόλας PS5 ή στην κατηγορία «Όλες οι Εφαρμογές» στην Αρχική Σελίδα Πολυμέσων.
  2. Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής Apple Music, ανοίξτε την και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.
  3. Πραγματοποιήστε είσοδο με το Apple ID σας ή δημιουργήστε ένα Apple ID, αν δεν έχετε ήδη.
  4. Απολαύστε έως και έξι μήνες Apple Music χωρίς επιπλέον κόστος.

Μερικές πληροφορίες που αναφέρει το PlayStation Ελλάδας:

Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερους λόγους για να αγαπήσετε την PS5 κονσόλα σας με έως και έξι μήνες Apple Music χωρίς επιπλέον κόστος.

Εξαργυρώστε την προσφορά σας ως τις 15 Νοεμβρίου 2024 και ακούστε πάνω από 100 εκατομμύρια τραγούδια, χωρίς διαφημίσεις.

Δημιουργήστε τη δική σας προσωπική λίστα αναπαραγωγής για gaming στο Apple Music και ακούστε πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από κάθε σας παιχνίδι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους και για πιστοποιημένους συνδρομητές που επιστρέφουν στο Apple Music.