Οι οθόνες των iPhone 16 Pro και Pro Max θα είναι μεγαλύτερες - Τι θα γίνει με τα απλά μοντέλα;

Ήδη μαθαίνουμε τα σχέδια για το επόμενο iPhone χωρίς να έχει κυκλοφορήσει το iPhone 15
13 Μαΐου 2023 11:45
Οι οθόνες των iPhone 16 Pro και Pro Max θα είναι μεγαλύτερες - Τι θα γίνει με τα απλά μοντέλα;

Χωρίς καν να έχει κυκλοφορήσει η σειρά μοντέλων iPhone 15 μαθαίνουμε ήδη αρκετά νέα για τη μεθεπόμενη σειρά, τα iPhone 16. Σας είχαμε μεταφέρει πληροφορίες πως η Apple σχεδιάζει να φέρει στην αγορά μοντέλα με μεγαλύτερη οθόνη για το 2024. 

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα γίνουν μεγαλύτερα με το μέγεθός τους να ανέρχεται στις 6.3 και 6.9 ίντσες αντίστοιχα, ενώ θα αποτελέσουν και τις μεγαλύτερες οθόνες που ενσωματώθηκαν ποτέ σε iPhone. Αυτές οι μεγαλύτερες οθόνες θα επιτευχθούν χάρη στα μειωμένα και πού μικρότερα bezels (πλαίσιο οθόνης) που θα διαθέτουν και θα διατηρούν παράλληλα το ίδιο μέγεθος περίπου  στο σώμα και το κράτημα της συσκευής. 

Τώρα, όμως νέες πληροφορίες από τον αναλυτή της βιομηχανίας Ross Young ρίχνουν παραπάνω φως στα όσα ετοιμάζει η Apple. Μεταφέρει, λοιπόν, ότι οι οθόνες των 6.3 ιντσών κα 6.9 ιντσών θα είναι αποκλειστικά στα Pro μοντέλα και τα απλά μοντέλα των iPhone 16 και iPhone 16 Plus θα διαθέτουν το ίδιο μέγεθος οθόνης όπως και σήμερα, δηλαδή στις 6.1 και 6.7 ίντσες αντίστοιχα

Γενικότερα, για όσους δεν θέλουν να περιμένουν τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max λέγεται ότι θα προσφέρουν πολλά αποκλειστικά χαρακτηριστικά για να δημιουργήσουν ζήτηση. Μεταξύ αυτών των αναβαθμίσεων θα περιλαμβάνεται και μια Thunderbolt USB Type-C θύρα, ένας πανίσχυρος νέος επεξεργαστής, νέα υλικά κατασκευής και μια νέα κάμερα με περισκοπικό ζουμ.

Tags: