Τύπος κούμπωσε μπαταρία 30,000mAh στο Samsung κινητό του και δουλεύει κανονικά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Και μαντέψτε πόσες ώρες κάνει να φορτίσει πλήρως
03 Μαρτίου 2023 20:42
Τύπος κούμπωσε μπαταρία 30,000mAh στο Samsung κινητό του και δουλεύει κανονικά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένας χρήστης του Reddit αποφάσισε να αναβαθμίσει το smartphone του, δημιουργώντας το...Samsung BrickPhone, το οποίο είναι εξοπλισμένο με γιγαντιαία μπαταρίας χωρητικότητας 30,000mAh!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο redditor αφαίρεσε την εσωτερική μπαταρία που υπήρχε στο Samsung Galaxy A32 5G του, αντικαθιστώντας την με 6 κυψέλες Samsung 50E 21700, χωρητικότητας 5000mAh η καθεμία. Στη συνέχεια κόλλησε το πλαίσιο που φιλοξενεί τις μπαταρίες στη συσκευή του, τοποθετώντας και μια πλακέτα με όλα τα απαραίτητα ηλεκτρολογικά στο πίσω μέρος.

Το αποτέλεσμα; Το Samsung BrickPhone -όπως το αποκαλεί- είναι εξοπλισμένο με 30,000mAh και παρόλο που το λογισμικό δεν τα αναγνωρίζει σωστά, δείχνοντας διαρκώς 1% ως το ποσοστό διάθεσης μπαταρίας, μπορεί με μια φόρτιση να αντέξει μια ολόκληρη εβδομάδα. Βέβαια, όπως επισημαίνει ο χρήστης, η φόρτιση αυτή δεν είναι και απλή υπόθεση αφού συνολικά χρειάζονται 7 ολόκληρες ώρες αναμονής!

Μιας και το σύστημα φόρτισης έχει τροποποιηθεί, το BrickPhone μπορεί να φορτίζει με διαφορετικά καλώδια, όπως USB-C, Apple Lightning και MicroUSB και μάλιστα με Fast Charging. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και ως powerbank για να φορτίσει άλλες συσκευές, έχοντας δύο USB-A θύρες και μια USB-C θύρα ειδικά για αυτό τον λόγο, υποστηρίζοντας και αυτές Fast Charging.

Σε αυτό το σημείο είναι πολύ πιθανό να αναρωτιέστε πόσο ογκώδης είναι η συσκευή. Η απάντηση είναι προφανώς πολύ. Κάθε κυψέλη μπαταρίας ζυγίζει 69 γραμμάρια, ενώ το smartphone αυτό καθ’ αυτό ζυγίζει 205 γραμμάρια, με το συνολικό βάρος να αγγίζει το μισό κιλό!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το BrickPhone σε όλο του το μεγαλείο, μέσα από τις φωτογραφίες που έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ο χρήστης.