Αυτή η “αόρατη“ βίλα στην Καλιφόρνια μπορεί να γίνει δική σας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αν σας αρέσει να είστε στη μέση της ερήμου και έχετε το κατάλληλο πορτοφόλι
20 Ιανουαρίου 2023 16:38
Αυτή η “αόρατη“ βίλα στην Καλιφόρνια μπορεί να γίνει δική σας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πόσα θα πληρώνατε για να μείνετε σε μια...αόρατη βίλα; Κι όμως υπάρχει και βρίσκεται στο Joshua Tree της Καλιφόρνια, se απόσταση δύο ωρών με αυτοκίνητο από το Λος Άντζελες. To The Invisible House (σ.σ. Αόρατο Σπίτι) κατασκευάστηκε το 2019 από τους παραγωγούς ταινιών, Chris και Robert Hanley και έχει εμφανιστεί στη σειρά-ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο "The World's Most Amazing Vacation Rentals". 

Ωστόσο, δεν διατίθεται πλέον προς ενοικίαση αλλά προς πώληση και εάν έχετε το πορτοφόλι που μπορεί να αντέξει την τιμή των $18 εκατομμυρίων δολαρίων, τότε μπορεί να γίνει δικό σας. 

Πρόκειται για ένα σουρεαλιστικό κτίσμα σε σχήμα ορθογώνιου τετραγώνου, με γυαλιστερά τζάμια να περιβάλλουν το εξωτερικό του, τα οποία μπορούν και αντανακλούν πλήρως το εξωτερικό σκηνικό της ερήμου, δίνοντας έτσι την ψευδαίσθηση ότι γίνεται αόρατο στο μάτι. Μόνο τα τζάμια του σπιτιού κόστισαν γύρω στα $700.000 σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του, ενώ για την αρχιτεκτονική του εμπνεύστηκαν από τον μονόλιθο της ταινίας 2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος και τον Andy Warhol. 

Εντός του περιλαμβάνει μια τεράστια εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα μήκους 30 μέτρων, η οποία ουσιαστικά εκτείνεται σχεδόν σε όλο το μήκος της βίλας, με τους ενοίκους του να μιλούν για τις πνευματικές θεραπευτικές ιδιότητες του να μένει κανείς σε αυτό. Διαθέτει, επίσης, τρεις κρεβατοκάμαρες και τέσσερα μπάνια, καθώς και μια τελευταίας τεχνολογίας κουζίνα αλλά και τρεις σταθμούς φόρτισης της Tesla.

Δεκάδες σελέμπριτι, αστέρες του Χόλιγουντ και τραγουδιστές έχουν περάσει από το κατώφλι του, όπως οι Alicia Keys, Ariana Grande, The Weeknd, Demi Lovato και αρκετοί ακόμη που θα επιθυμούσαν να μείνουν ανώνυμοι. 

Η Ρομπέρτα Χάνλεϊ, ενός εκ των ιδιοκτητών, είπε στη Wall Street Journal ότι "Νομίζω η Demi Lovato είπε πως είδε εξωγήινους εδώ πέρα". Μέχρι στιγμής μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν δείξει Αμερικανοί αγοραστές αντί για άτομα από το εξωτερικό, καθώς αυτοί είναι που εκτιμούν περισσότερο το να αποδράσουν γρήγορα και εύκολα από τα φώτα του Λος Άντζελες, αλλά και να επιστρέψουν σε αυτά το ίδιο γρήγορα. 

Δείτε επιπλέον φωτογραφίες του Invisible House: 

Tags: