Galaxy S23: Έτσι θα μοιάζουν τα νέα τηλέφωνα της Samsung (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κάντε υπομονή μέχρι να τα δείτε και επίσημα
06 Ιανουαρίου 2023 11:07
Galaxy S23: Έτσι θα μοιάζουν τα νέα τηλέφωνα της Samsung (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Απομένουν μερικές εβδομάδες μέχρι να δούμε και επίσημα την Galaxy S23 σειρά της Samsung και τώρα, ήρθαν στη δημοσιότητα κάποιες εικόνες από τα τηλέφωνα.  

Πιο συγκεκριμένα, το fmkorea.com ανέβασε κάποια renders (εικόνες) που δείχνουν πώς θα μοιάζουν εμφανισιακά οι νέες ναυαρχίδες της εταιρίας. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το Unpacked event, σύμφωνα με κάποιους leakers, πρόκειται να πραγματοποιηθεί νωρίτερα φέτος, μιας και ακούγεται ότι θα το δείτε την 1η του Φεβρουαρίου. Ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Δείτε τα renders των νέων τηλεφώνων της Samsung παρακάτω: 

Το Galaxy S23 Ultra θα έχει πραγματικά...νυχτερινή φωτογραφία. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. 

Οι φήμες που ακούγονται εδώ και καιρό: 

Φήμες θέλουν το Galaxy S23 να έχει πιο μεγάλη μπαταρία που θα ανέρχεται στα 3,900mAh, μία σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με αυτή του Galaxy S22 των 3,700 mAh. Επίσης, η συσκευή θα έρθει με μία οθόνη 6,1 ιντσών και Full HD+ ανάλυσης, η οποία θα είναι ουσιαστικά ίδια με αυτή του Galaxy S22. Αυτό σημαίνει ότι η Samsung αναβάθμισε την μπαταρία του τηλεφώνου, κρατώντας ακριβώς το ίδιο form factor με πέρυσι. 

Επιπροσθέτως, όλα τα Galaxy S23 θα έρθουν παγκοσμίως με τον Snapdragon 8 Gen 2, αφήνοντας πίσω τους τον Exynos επεξεργαστή που υπήρχε παλιότερα. Επιπροσθέτως, η κάμερα αναφέρεται πως θα είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Galaxy S23 Ultra, το οποίο θα διαθέτει αισθητήρα των 200MP. 

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.