Samsung Galaxy S23: Μάλλον θα έρθουν νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε!

Νέα ημερομηνία για την επίσημη αποκάλυψη
22 Δεκεμβρίου 2022 15:37
Samsung Galaxy S23: Μάλλον θα έρθουν νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε!

Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει πως η μεγάλη αποκάλυψη των Galaxy S23 συσκευών της Samsung αναμένεται μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Τώρα, έχουμε μια νέα πιο συγκεκριμένη ημερομηνία για τη μεγάλη εκδήλωση του κορεατικού κολοσσού, το επόμενο “Unpacked Event” του, που φαίνεται πως θα έρθει πιο νωρίς απ' ότι μπορεί να περίμεναν πολλοί.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο γνωστός και αξιόπιστος leaker Ice Universe προέβη σε ένα λιτό tweet λέγοντας χαρακτηριστικά ‘1 Φεβρουαρίου’. Εδώ και χρόνια ο συγκεκριμένος leaker διαρρέει συστηματικά πληροφορίες για τα σχέδια της Samsung, επομένως το tweet του είναι ότι πιο κοντινό έχουμε μέχρι στιγμής σε επίσημη επιβεβαίωση. Η αντίστροφη μέτρηση μπορεί, λοιπόν, να ξεκινήσει.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι κατά καιρούς έχουμε μάθει από φήμες διάφορες πληροφορίες για τις επερχόμενες συσκευές της Samsung. Αναλυτικότερα, αυτή τη φορά όλα τα Galaxy S23 παγκοσμίως αναμένεται να έρθουν με τον ολοκαίνουργιο Snapdragon 8 Gen 2, αφήνοντας στην άκρη τον Exynos επεξεργαστή που υπήρχε στα ευρωπαϊκά μοντέλα μέχρι τώρα. Επιπροσθέτως, η κάμερα αναφέρεται πως θα είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Galaxy S23 Ultra, το οποίο θα διαθέτει αισθητήρα των 200MP.

Τέλος, οι πληροφορίες του γνωστού leaker Digital Chat Station, θέλουν το Galaxy S23 να έχει πιο μεγάλη μπαταρία που θα ανέρχεται στα 3,900mAh, μία σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με αυτή του Galaxy S22  των 3,700 mAh. Επίσης, ο συγκεκριμένος leaker αναφέρει ότι η συσκευή θα έρθει με μία οθόνη 6,1 ιντσών και Full HD+ ανάλυσης, η οποία θα είναι ουσιαστικά ίδια με αυτή του Galaxy S22. Αυτό σημαίνει ότι η Samsung αναβάθμισε την μπαταρία του τηλεφώνου, κρατώντας ακριβώς το ίδιο form factor με πέρυσι.

Φυσικά, για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τις νέες ναυαρχίδες της Samsung μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: