Galaxy S23: Μάλλον μάθαμε πότε θα αποκαλυφθούν οι νέες ναυαρχίδες της Samsung

Σύμφωνα με μία αναφορά από την Κορέα
28 Νοεμβρίου 2022 19:12
Galaxy S23: Μάλλον μάθαμε πότε θα αποκαλυφθούν οι νέες ναυαρχίδες της Samsung

Η Samsung φαίνεται ότι προετοιμάζεται πυρετωδώς για τα Galaxy S23 και τώρα, μάθαμε μάλλον πότε θα αποκαλυφθούν. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το koreajoongangadaily, οι νέες ναυαρχίδες της εταιρίας θα αποκαλυφθούν μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, ακούγεται ότι η μεγάλη εκδήλωση της Samsung ή αλλιώς “Unpacked Event” θα φιλοξενήσει κανονικά κόσμο, ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας, μιας και ήταν ψηφιακό λόγω του κορωνοϊού. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το event θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο.

Αυτό σημαίνει, ότι αν ισχύουν οι διαρροές του κορεάτικου μέσου, τα Galaxy S23 θα κυκλοφορήσουν κανονικά -όπως κάθε χρόνο- μέσα στον Φεβρουάριο. Αυτή δεν είναι η πρώτη κορεατική αναφορά που ισχυρίζεται ότι το Unpacked θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει την αξιοπιστία αυτού του μέσου. Ωστόσο, καλύτερα να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Όσον αφορά τα Galaxy S23, αναμένεται να έρθουν με τον ολοκαίνουργιο Snapdragon 8 Gen 2, αφήνοντας στην άκρη τον Exynos επεξεργαστή. Όλα τα Galaxy S23 μοντέλα θα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση 45W, αλλά η χωρητικότητα της μπαταρίας στα μοντέλα Plus και Ultra είναι προς το παρόν άγνωστη. Οι διαρροές αναφέρουν επίσης ότι το Galaxy S23 Ultra θα διαθέτει φακό 200MP.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον γνωστό leaker Digital Chat Station, το Galaxy S23 θα έχει μεγάλη μπαταρία που θα ανέρχεται στα 3,900mAh, η οποία θα αποτελεί μία σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με αυτή του Galaxy S22 (3,700 mAh).

Επίσης, ο συγκεκριμένος leaker αναφέρει ότι αυτό το τηλέφωνο θα έρθει με μία οθόνη 6,1 ιντσών και ανάλυσης Full HD+, η οποία είναι ουσιαστικά ίδια με αυτή του Galaxy S22. Αυτό σημαίνει ότι η Samsung κατάφερε να αναβαθμίσει την μπαταρία του επερχόμενου τηλεφώνου και να κρατήσει ακριβώς το ίδιο «σώμα» με πέρυσι.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: