Harry Potter: Ο Daniel Radcliffe μιλάει για μία “τρελή” σκηνή που δυσκόλεψε την παραγωγή

Και ήταν στο Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς
27 Οκτωβρίου 2022 23:53
Harry Potter: Ο Daniel Radcliffe μιλάει για μία “τρελή” σκηνή που δυσκόλεψε την παραγωγή

Ο Daniel Radcliffe έδωσε μία συνέντευξη στο GQ και μεταξύ άλλων μίλησε για κάποιες πολύ δύσκολες και “τρελές” σκηνές που δυσκόλεψαν και εκείνον, αλλά και την παραγωγή. Μία από αυτές ήταν την είδαμε στο στο Harry Potter And The Goblet Of Fire (Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς) και έχει να κάνει με πλάνα κάτω από το νερό.

Ο ηθοποιός θυμήθηκε την επική κατασκευή με μία τεράστια δεξαμενή που είχε φτιάξει η παραγωγή στο Κύπελλο της Φωτιάς, όπου βλέπουμε κατά τη διάρκεια του Triwizard Tournament.

Οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά Triwizard, υπήρχε μια εκτεταμένη σκηνή που περιλάμβανε πολλά υποβρύχια sequences. Η παραγωγή κατασκεύασε μία τεράστια δεξαμενή με νερό μέσα στο στούντιο που κάναμε τα γυρίσματα. Όχι μόνο αυτό, αλλά χρειάστηκαν έξι εβδομάδες για να κινηματογραφηθούν όλες οι σκηνές.

Όπως λέει ο Radcliffe, η σκηνή αυτή ήταν τόσο δύσκολη, που οι κινηματογραφιστές αποθήκευαν μόλις 7 δευτερόλεπτα πλάνων την ημέρα.

Υπήρχαν τόσα πολλά στο Harry Potter που ήταν τόσο έντονα και τόσο τρελά που δεν το σκέφτεσαι καν. Είχα ένα ημερολόγιο με όλες τις ώρες που καθόμουν κάτω από το νερό. Ήταν απίστευτο. Είναι από εκείνα τα πράγματα που λες  «δε θα το ξανά κάνω αυτό ποτέ!».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αυτή τη σκηνή, καθώς και ολόκληρη τη συνέντευξή του.