ΦΗΜΗ: O Tom Ellis ίσως να είναι ο Mr. Fantastic του MCU στη νέα ταινία Fantastic Four

Υπάρχουν πιθανότητες ο "Lucifer" να έρθει στη Marvel...
15 Οκτωβρίου 2022 00:50
ΦΗΜΗ: O Tom Ellis ίσως να είναι ο Mr. Fantastic του MCU στη νέα ταινία Fantastic Four

Μπορεί ο αγαπημένος Λούσιφερ του Netflix να έρθει στη Marvel; Οι νέες φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες γύρω από την παραγωγή του remake των Fantastic Four της Marvel Studios, αφήνουν να εννοηθεί αυτό ακριβώς. 

Μια νέα φήμη, λοιπόν κυκλοφορεί από το Deux Moi που αποκαλύπτει μερικές από τις επικρατέστερες επιλογές για το cast του Fantastic Four. Οι επικρατέστεροι για τους ρόλους των Mr. Fantastic/ Reed Richards και Sue Storm είναι οι Tom Ellis και Maddie Hasson. 

Τον Ellis τον γνωρίζετε από τον εμβληματικό του ρόλο στη σειρά Lucifer, ενώ την Hasson ως "Grace" από τη σειρά Peaky Blinders του BBC και την ταινία τρόμου "Malignant". H ίδια πηγή αναφέρει ότι ο Jason Biggs από τις ταινίες "American Pie" είναι ένα από τα ονόματα που έκαναν οντισιόν για τον The Thing, και το ίδιο έκαναν οι David Diggs (Snowpiercer) και Michael Provost. 

Βέβαια, αυτές τις φήμες του Deux Moi μην της πάρετε καθόλου τις μετρητοίς διότι η ευστοχία του σε αυτά -όπως σημειώνουν και άλλα μέσα- είναι 50/50. Τελευταία είχε πέσει μέσα στην συμμετοχή του Jude Law στη σειρά Star Wars: Skeleton Crew. 

Τη σκηνοθεσία του Fantastic Four ανέλαβε ο Matt Shakman, σκηνοθέτης όλων των επεισοδίων του WandaVision. 

Τα γυρίσματα του αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2023. Το Fantastic Four αναμένεται, μετά την πρόσφατη καθυστέρησή του, να βγει στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου του 2025.