Blade: Προσωρινά "στον πάγο" η ταινία του MCU με τον Mahershala Ali

Αναβάλλεται η κυκλοφορία της
12 Οκτωβρίου 2022 01:29
Blade: Προσωρινά "στον πάγο" η ταινία του MCU με τον Mahershala Ali

Εδώ και καιρό σας έχουμε ενημερώσει πως η παραγωγή του Blade έχει έρθει αντιμέτωπη με σοβαρά εμπόδια, με τον σκηνοθέτη Bassam Tariq να αποχωρεί και το σενάριο να γράφεται εκ νέου. Τώρα, μέσα από ένα νέο του ρεπορτάζ, το The Holywood Reporter έρχεται να ρίξει περισσότερο φως στα όσα συμβαίνουν πίσω από τα παρασκήνια στη Marvel Studios.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το μέσα επισημαίνει ότι η Marvel παγώνει προς το παρόν την παραγωγή της vampire ταινίας, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο βραβευμένος με Όσκαρ Mahershala Ali. Συγκεκριμένα, η εταιρία σταμάτησε προσωρινά τις δραστηριότητες που αφορούσαν τα γυρίσματα στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Εκεί οι κάμερες θα ξεκινούσαν «να γράφουν» αυτόν το Νοέμβριο, αλλά πλέον το χρονοδιάγραμμα άλλαξε ριζικά, αφού η εταιρία ψάχνει νέο σκηνοθέτης. Στόχος της Marvel είναι αυτή τη στιγμή η παραγωγή να ξεκινήσει εκ νέου στις αρχές του 2023.

Αναμενόμενα, η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας αναβλήθηκε σημαντικά. Το project έχασε εξ ολοκλήρου το 2023 και πλέον αντί για τις 3 Νοεμβρίου του 2023 αναμένεται στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024, κάτι που επηρέασε και άλλα projects του MCU, όπως το Deadpool 3.

Για την ιστορία, η έναρξη της παραγωγής του Blade έχει μεταφερθεί τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν, καθώς το σενάριο έχει υποστεί αρκετές αλλαγές. Αυτή τη στιγμή σεναριογράφος είναι ο Beau DeMayo, ο οποίος έχει δουλέψει σε σειρές όπως το Star Trek: Strange New Worlds, το The Witcher και το animated spinoff του.

Το ποιος θα δώσει σάρκα και οστά στο σενάριό του βέβαια, δεν το γνωρίζουμε ακόμη, αφού δύο εβδομάδες μετά την αποχώρηση του Tariq, ακόμη δεν έχει βρεθεί ακόμη νέος σκηνοθέτης. Προφανώς, η Marvel θέλει να κάνει μια πιο διεξοδική αναζήτηση και να δώσει στο project τον απαραίτητο χρόνο.