Deadpool 3: Καθυστερεί η πολυαναμενόμενη ταινία των Hugh Jackman και Ryan Reynolds

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Marvel
11 Οκτωβρίου 2022 22:47
Deadpool 3: Καθυστερεί η πολυαναμενόμενη ταινία των Hugh Jackman και Ryan Reynolds

Έχουν περάσει μόλις μερικές ημέρες από τη μεγάλη ανακοίνωση της Disney πως ο Hugh Jackman θα επιστρέψει στο ρόλο του Wolverine για τις ανάγκες του Deadpool 3 και τώρα μια είδηση που ενδέχεται να απογοητεύσει ελαφρώς ορισμένους fans κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, η πολυαναμενόμενη superhero ταινία που θα είναι μάλιστα η πρώτη της σειράς στο πλαίσιο του MCU θα καθυστερήσει. Τα αρχικά πλάνα ήθελαν το Deadpool 3 να κάνει το ντεμπούτο του στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024, αλλά όπως μεταφέρει ο έμπιστος ρεπόρτερ Aaron Couch του The Hollywood Reporte, η Marvel Studios αναγκάστηκε να αλλάξει αρκετά το πρόγραμμα των κυκλοφοριών της για το 2024 και το 2025.

Κάπως έτσι, το Deadpool 3 αναμένεται πλέον να καταφθάσει στις 8 Νοεμβρίου του 2024, δηλαδή δύο μήνες αργότερα. Ο λόγος για τις αλλαγές αυτές είναι η ταινία Blade με τον Mahershala Ali, η οποία θα πάρει τη θέση του Deadpool 3, αφού μεταφέρεται από τις 3 Νοεμβρίου του 2023 για τις 6 Σεπτεμβρίου του 2024. Η μπάλα πήρε και άλλα δύο πολυαναμενόμενα projects της Marvel. Το ένα από αυτά είναι το Fantastic Four που πλέον αναμένεται στις 14 Φεβρουαρίου του 2025, χάνοντας εξ ολοκλήρου το 2024. Τέλος, η μεγάλη κλιμάκωση της 6ης φάσης του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, το Avengers: Secret Wars, αναμένεται πλέον στις αίθουσες την 1η Μαΐου του 2026.

Επιστρέφοντας στα του Deadpool, η -ευτυχώς μικρή- αναβολή λογικά δε θα επηρεάσει σημαντικά το project. Τόσο ο Hugh Jackman όσο και ο Ryan Reynolds ήδη προπονούνται και πιθανότατα τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά σύμφωνα με το αρχικό πλάνο. Φυσικά, μιας και τα πράγματα μπορούν κυριολεκτικά να αλλάξουν από μέρα σε μέρα, όπως αποδείχθηκε, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.