Συγκίνηση στα social media για την επανένωση των αστέρων του Back to the Future (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σπάνια επανεμφάνιση των Marty και "Doc Brown" 40 χρόνια μετά
10 Οκτωβρίου 2022 23:35
Συγκίνηση στα social media για την επανένωση των αστέρων του Back to the Future (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχεδόν 40 χρόνια έκαναν -για την ακρίβεια 37- για να επανενωθούν οι λατρεμένοι αστέρες των ταινιών "Επιστροφή στο Μέλλον" (Back to the Future).

Οι "Doc Brown" και "Marty McFly" κατά κόσμον γνωστοί ως Christopher Lloyd (Κρίστοφερ Λόιντ) και Michael J. Fox (Μάικλ Τζ. Φοξ) έκαναν μια σπάνια από κοινού εμφάνιση στη φετινή New York Comic-Con και γκρέμισαν τη σκηνή, καθώς το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο ειδικά με την τρυφερή αγκαλιά που μοιράστηκαν οι δύο φίλοι. 

Η γλυκύτατη επανένωσή τους, όπου μίλησαν για την άμεση χημεία που είχαν στα γυρίσματα και μερικές ακόμη ιστορίες, "λύγισε" τα social media με το βίντεο της τρυφερής αγκαλιάς που μοιράστηκαν να μετράει συνολικά πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές

Για τη στιγμή της πρώτης τους συνάντησης είπε ο Λόιντ: "Δεν γνώριζα τον Μάικλ παρά μόνο ακούγοντας γι' αυτόν. Υπήρχε αμέσως χημεία μεταξύ μας όπως λένε". Να αναφέρουμε ότι ο Μάικλ Τζ. Φοξ δίνει μάχη με την νόσο του Πάρκινσον εδώ και 30 χρόνια, με το ίδρυμά του "Michael J. Fox Foundation" να έχει συγκεντρώσει από το 2000 πάνω από $1.5 δισεκατομμύριο για την καταπολέμηση του Πάρκινσον. 

Ο Φοξ μιλώντας για το πόσο του συμπαραστάθηκε όλα αυτά τα χρόνια ο Λόιντ, δήλωσε: 

Η νόσος του Πάρκινσον είναι ένα δώρο που συνεχίζει να με πληγώνει, αλλά είναι ένα δώρο και δεν θα το αντάλλαζα με τίποτα. Άνθρωποι όπως ο Chris στάθηκαν πλάι σε μένα, και τόσοι πολλοί από εσάς. Δεν έχει να κάνει με το τι έχω, αλλά με το τι μου δόθηκε, μια φωνή για να το κάνω αυτό και να βοηθήσω τους ανθρώπους".

Παρά το ότι τους πήραν τα χρόνια, καθώς ο Lloyd είναι πλέον 82 χρονών και ο Fox στα 61 του χρόνια, διατηρούν στενούς δεσμούς φιλίας. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το reunion που "λύγισε" τα social media: 

 

Το πρώτο Back to the Future σε σκηνοθεσία Robert Zemeckis κυκλοφόρησε το 1985, με τα sequels του, "Back to the Future Part II" και "Back to the Future Part III" να κυκλοφορούν το 1989 και το 1990 αντίστοιχα. 

O Lloyd είχε κι άλλες επιτυχίες, όπως τον ρόλο που ξεχώρισε στο "One Flew Over The Cuckoo's Nest" (Στη Φωλιά του Κούκου). Αργότερα υποδύθηκε τον Θείο Φέστερ στην ταινία "Οικογένεια Άνταμς" του 1991 και τα sequels της, ενώ πολύ πρόσφατα τον είδαμε σε έναν μικρό ρόλο στην ταινία "Nobody" με τον Bob Odenkirk. 

Ο Michael J. Fox είχε δανείσει τη φωνή του στον Ποντικομικρούλη στις ταινίες "Stuart Little" αλλά και στον πρωταγωνιστή "Μάιλο" στη ταινία "Η Χαμένη Ατλαντίδα" (Atlantis: The Lost Empire) και τις συνέχειες της. Η πιο πρόσφατη και τελευταία του εμφάνιση του Michael J. Fox ήταν στη σειρά "Designated Survivor" το 2018, ενώ δύο χρόνια αργότερα το 2020 ανακοίνωσε την απόσυρσή του. Είχε διαγωνισθεί με Πάρκινσον από το 1991 σε ηλικία μόλις 29 και όταν η καριέρα του βρισκόταν στο ζενίθ της, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τριλογίας των Back to the Future. Ωστόσο, δημόσια μίλησε για τη μάχη που δίνει για πρώτη φορά το 1998.