Αυτό είναι το νέο "παιδικό" που θα δείτε στο φετινό Halloween από το Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 28 Οκτωβρίου στις οθόνες σας
10 Οκτωβρίου 2022 17:36
Αυτό είναι το νέο "παιδικό" που θα δείτε στο φετινό Halloween από το Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από την animated ταινία, Wendell & Wild (Γουέντελ και Γουάιλντ), η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου και είναι ό,τι πρέπει γι’ αυτό το Halloween.

Το φιλμ επικεντρώνεται γύρω από μία πανκ-ροκ έφηβη κοπέλα, την Kat, η οποία με το ιδιαίτερο στιλ της έχει συντροφιά ένα boombox, στο οποίο ζουν δύο δαίμονες, οι Wndell και Wild.

Η επίσημη σύνοψη στα ελληνικά λέει τα εξής:

Ο σκηνοθέτης Χένρι Σέλικ (Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης και Coraline: Το Σπίτι στην Ομίχλη) και ο παραγωγός Τζόρνταν Πιλ (Ούτε Καν, Εμείς, Τρέξε!) συνεργάζονται για να μας προσφέρουν μια συναρπαστική, φαντασμαγορική περιπέτεια στη νέα stop-motion ταινία κινουμένων σχεδίων "Γουέντελ και Γουάιλντ".

Οι ομώνυμοι χαρακτήρες, ένα ζευγάρι δαιμονικών αδελφών που υποδύονται οι θρυλικοί κωμικοί Key & Peele, ξεγελούν μια προβληματική έφηβη, την Κατ Έλιοτ (Λίρικ Ρος), η οποία τους μεταφέρει από τον κάτω κόσμο στον κόσμο των ζωντανών και το χάος ξεκινά. Δείτε το "Γουέντελ και Γουάιλντ" και το υπέρλαμπρο καστ του, με τους Άντζελα Μπάσετ, Τζέιμς Χονγκ και Βινγκ Ρέιμς, μόνο στο Netflix από 28 Οκτωβρίου.

Το Wendell & Wild θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.