Community: Μετά τις έξι σεζόν, η ταινία είναι γεγονός, εκπληρώνοντας την προφητεία

Η κωμική σειρά του Dan Harmon επιστρέφει με -σχεδόν- όλο το cast
30 Σεπτεμβρίου 2022 18:24
Community: Μετά τις έξι σεζόν, η ταινία είναι γεγονός, εκπληρώνοντας την προφητεία

Η προφητεία του Community εκπληρώθηκε: μετά τις έξι σεζόν της κωμικής σειράς, έρχεται η ταινία. Δεν είναι κάποια φάρσα, καθώς πράγματι η ταινία Community έρχεται με την υπηρεσία Peacock της NBCUniversal και τη Sony Pictures TV να δίνουν τα χέρια και να πραγματοποιούν το όνειρο των fans, εντός του 2023

O Dan Harmon άλλωστε όπως σας είχαμε μεταφέρει, το είχε πει ξεκάθαρα πως είναι απλώς θέμα χρόνου να γίνει η ταινία και τώρα σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν από τη σειρά, όπως οι Joel McHale, Danny Pudi, Alison Brie, Gillian Jacobs, Jim Rash και Ken Jeong.

Ποιοι δεν επιστρέφουν από το αυθεντικό cast του Community; Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες αμφίβολοι είναι οι Donald Glover και Yvette Nicole Brown, ενώ σίγουρα δεν πρόκειται να ξαναδούμε τον χαρακτήρα του Chevy Chase. 

Εάν θα εμφανιστούν ξανά άλλοι guest χαρακτήρες όπως οι John Oliver, Jonathan Banks, Paget Brewster και Keith David, επίσης παραμένει άγνωστο.

Στη συμφωνία αυτή που σύναψε το Peacock με την Sony Pictures TV απέκτησε και τα μη-αποκλειστικά δικαιώματα προσθήκης των έξι σεζόν του Community στην υπηρεσία του, καθώς ήδη υπάρχουν διαθέσιμα στο Netflix. 

Η σειρά προβλήθηκε για 5 σεζόν στο NBC από το 2009 έως το 2014 και αναβίωσε για την 6η σεζόν στην υπηρεσία του Yahoo! το 2015. Στο cast του Community συναντάμε τους Joel McHale, Alison Brie, Donald Glover, Chevy Chase, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Ken Jeong, Gillian Jacobs και Jim Rash. Έχει βραβευτεί με Emmy καλύτερης κωμικής σειράς, ενώ απέκτησε στην πορεία φανατικό κοινό, με τους κριτικούς να το επευφημούν για τη σκηνοθεσία, τη γραφή και τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών. 

Η ταινία του Community θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2023 στο Peacock.