Το Thor: Love and Thunder παίζει μέσα από το ελληνικό Disney Plus

Διαθέσιμη η 4η solo ταινία του Chris Hemsworth στην streaming υπηρεσία της Disney
08 Σεπτεμβρίου 2022 11:43
Το Thor: Love and Thunder παίζει μέσα από το ελληνικό Disney Plus

Ανήμερα της εορταστικής Disney+ Day, η οποία πρόσθεσε αρκετό νέο περιεχόμενο στην streaming υπηρεσία, βρίσκεται επίσης διαθέσιμο το Thor: Love & Thunder στο Disney Plus. 

Μάλιστα είναι διαθέσιμη και η IMAX Enhanced βερσιόν του στις υποστηριζόμενες συσκευές και τηλεοράσεις. 

Ο Thor του Chris Hemsworth είναι ο μόνος χαρακτήρας του MCU με 4 solo ταινίες στο ενεργητικό του ξεπερνώντας την τριλογία του Iron Man με τον Robert Downey Jr., αλλά και του Captain America του Chris Evans. 

Λίγα λόγια για το Thor: Love and Thunder

Η παγκόσμια συγκομιδή του Thor: Love and Thunder στο box office ανέρχεται τελικά λίγο πάνω από τα $755 εκατομμύρια δολάρια.

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Την άποψή μας για το Thor: Love and Thunder, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ