Christian Bale για Marvel: Το να παίζεις σε μια green screen είναι "ο ορισμός της μονοτονίας"

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για την πρώτη του ερμηνεία στο MCU
06 Οκτωβρίου 2022 19:18
Christian Bale για Marvel: Το να παίζεις σε μια green screen είναι "ο ορισμός της μονοτονίας"

Ο Christian Bale παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στο GQ Magazine εκεί όπου αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel που έγινε μέσα από το Thor: Love & Thunder υποδυόμενος τον Gorr the Butcher

Από τα όσα είπε στο GQ, όμως, φάνηκε να μην ήταν και η πιο ευχάριστη εμπειρία για τον πρώην "Batman", αν και περιέγραψε τον Gorr ως έναν ιντριγκαδόρικο χαρακτήρα, ενώ δέχθηκε να παίξει στο "Love & Thunder" επειδή του άρεσε το "Thor: Ragnarok". Βέβαια, το να παίζει κανείς κάποιον ρόλο σε green screen δεν είναι το φόρτε του Bale, ο οποίος παραδέχτηκε ότι το έκανε για πρώτη φορά. 

Μάλιστα περιέγραψε την εμπειρία του στα green screen πλατό της Marvel ως "τον ορισμό της μονοτονίας" αφού δεν ξεχώριζε καν ποια μέρα ήταν: 

Είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό. Θέλω να πω, είναι ο ορισμός της μονοτονίας. Έχεις καλούς ανθρώπους. Έχεις άλλους ηθοποιούς που είναι πολύ πιο έμπειροι σε αυτό από εμένα. Μπορείς να ξεχωρίσεις τη μια μέρα από την άλλη; Όχι. Απολύτως όχι. Δεν έχεις ιδέα τι να κάνεις. Δεν μπορούσα καν να ξεχωρίσω τη μια σκηνή από την άλλη. Μου έλεγαν συνέχεια, "Είσαι στο Πλατό 3". Ωραία, οπότε "Ποιο είναι αυτό;" Το μπλε. Και λένε μετά, 'Ναι αλλά είσαι στο Πλατό 7." "Ποιο είναι αυτό;" "Το μπλε. Εγώ έλεγα, 'Ε, πού είναι;'

Αναφέρθηκε επίσης στο εάν πήγε να προσεγγίσει με method acting τον ρόλο του κακού "Gorr" κάτι που λόγω των συνθηκών δεν επιχείρησε καν: 

Αυτό θα ήταν μια αξιοθρήνητη προσπάθεια να το κάνεις αυτό. Καθώς προσπαθώ να ζητήσω βοήθεια για να βάλω και να βγάλω τους κυνόδοντες και να εξηγήσω ότι έσπασα ένα καρφί ή ότι σκοντάφτω στον χιτώνα".

Δείτε εδώ τη διαδικασία μεταμόρφωσης του Christian Bale σε Gorr. 

Λίγα λόγια για το Thor: Love and Thunder

Η παγκόσμια συγκομιδή του Thor: Love and Thunder στο box office ανέρχεται τελικά λίγο πάνω από τα $755 εκατομμύρια δολάρια.

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Την άποψή μας για το Thor: Love and Thunder, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ

To Thor: Love & Thunder είναι διαθέσιμο στο Disney+.