Κάτι μεγάλο ψήνεται για τους X-Men και τη Disney+ Day

Η Disney έκανε μια ανάρτηση που έφερε ταχυκαρδία στους Marvel fans
03 Σεπτεμβρίου 2022 10:16
Κάτι μεγάλο ψήνεται για τους X-Men και τη Disney+ Day

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι οι X-Men έρχονται στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios και τα κομμάτια του παζλ εμφανίζονται πλέον και στις οθόνες μας. Πρώτο και καλύτερο η επιβεβαίωση πως η Kamala Khan (Ms. Marvel) της Iman Vellani είναι η πρώτη μεταλλαγμένη που μας συστήνει το MCU. 

Έπειτα το 2ο επεισόδιο του She-Hulk: Attorney At Law έκανε μια έμμεση αναφορά στον Wolverine, επομένως είναι σα να κλείνει έντονα πλέον το μάτι ο Kevin Feige πως...ο καιρός γαρ εγγύς για το live-action ντεμπούτο των X-Men στο MCU. 

Τώρα με το Disney+ Day και την D23 Expo να είναι προ των πυλών η Disney έκανε μια παράξενη ανάρτηση που οι fans εξέλαβαν ως teaser για μια επικείμενη σχετική με τους "X-Men" ανακοίνωση.

Μέσα από το Twitter, η εταιρία ανέφερε πως απομένουν 6 ημέρες για την Disney Plus Day (8 Σεπτεμβρίου) με τον ήχο των μεταλλικών νυχιών του Wolverine και ένα gif του Hugh Jackman από την ταινία X-Men: Days of Future Past

Τώρα αν και αυτό το tweet σίγουρα έχει καλό timing και όντως μπορεί να υπάρξουν ανακοινώσεις για τους X-Men, μπορεί να μην αφορούν το κινηματογραφικό τους μέλλον, αλλά την animated σειρά X-Men 97 που θα κυκλοφορήσει εντός του 2023 στο Disney+. Άλλωστε η σειρά είχε ανακοινωθεί στο περσινό event της Disney και μπορεί τώρα να υπάρξει κάποιο trailer για αυτή. 

Όπως και αν έχει η επόμενη εβδομάδα θα είναι καυτή για τους Marvel και τους Star Wars fans καθώς Disney+ Day και D23 Expo (9-11 Σεπτ.) επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις. +