Ο Ταραντίνο αποθεώνει το Top Gun: Maverick με τον Tom Cruise και αυτό λέει κάτι

Το sequel με τον Tom Cruise όχι μόνο έσπασε τα ταμεία αλλά λατρεύτηκε από όλους όσους το είδανε
05 Αυγούστου 2022 22:10
Ο Ταραντίνο αποθεώνει το Top Gun: Maverick με τον Tom Cruise και αυτό λέει κάτι

Η επιτυχία του Top Gun: Maverick τόσο εμπορικά όσο και με κοινό και κριτικούς είναι πλέον αδιαμφισβήτητη, καθώς μετράει πάνω από $1.3 δισεκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως. 

Υπάρχουν όμως και μερικά "παράσημα" που μπορεί να λάβει μια ταινία από καταξιωμένους δημιουργούς, όπως ο Κουέντιν Ταραντίνο που κυριολεκτικά αποθέωσε το sequel του Top Gun με τον Tom Cruise σε σκηνοθεσία Joseph Kosinski

Δεν είναι και λίγο να μιλάει έτσι ένας από τους θρυλικότερους σκηνοθέτες του κόσμου για το έργο αυτό, πόσο μάλλον όταν είναι ένα καθαρόαιμο blockbuster. Αυτά είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ReelBlend Podcast: 

Κανονικά δεν μιλάω τόσο πολύ για καινούργιες ταινίες γιατί αναγκάζομαι να λέω μόνο καλά πράγματα, αλλά σε αυτήν την περίπτωση λάτρεψα ρε γαμ***ο το Top Gun: Maverick. Νομίζω ότι ήταν φανταστικό. Την είδα στο σινεμά, μαζί με τον φίλο μου τον Brett Easton Ellis, και αυτό μαζί με το “West Side Story” του Spielberg αποτελούν αληθινό κινηματογραφικό υπερθέαμα, το είδος που σχεδόν πίστευα ότι δεν θα έβλεπα πια. Ήταν φανταστικό.”

Αποκάλυψε κιόλας τις κουβέντες που είχε ανταλλάξει με τον Tom Cruise για το Top Gun 2 και γιατί δεν το έκανε τόσα χρόνια, με τον 60χρονο αστέρα να του απαντά ότι δεν ήθελε να το κάνει χωρίς τον Tony Scott: "Το ξέρω, για αυτό έλεγα όχι όλα αυτά τα χρόνια για αυτόν ακριβώς το λόγο. Τώρα βρήκαμε όμως τον τρόπο."

Μαζί με τον Cruise παίζουν οι: Miles TellerJennifer ConnellyJon HammGlen PowellLewis PullmanCharles ParnellBashir SalahuddinMonica BarbaroJay EllisDanny RamirezGreg Tarzan Davis με τους Ed Harris και Val Kilmer.

Την άποψή μας για το Top Gun: Maverick, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας θα βρείτε  πατώντας εδώ