Υπόκλιση Σπίλμπεργκ στον Τομ Κρουζ: “Έσωσες όλο το Χόλιγουντ“ - Δείτε το βίντεο

Η θερμή αγκαλιά τους στο δείπνο των Oscars και η παραδοχή του θρυλικού σκηνοθέτη
14 Φεβρουαρίου 2023 23:44
Υπόκλιση Σπίλμπεργκ στον Τομ Κρουζ: “Έσωσες όλο το Χόλιγουντ“ - Δείτε το βίντεο

Μια στιγμή μεταξύ δύο θρύλων του σινεμά καταγράφηκε από τις κάμερες που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία, πέρα από το γεγονός ότι είναι viral στα social media. 

Steven Spielberg και Tom Cruise είχαν μια σύντομη συνάντηση στο καθιερωμένο δείπνο που διοργανώνει η Ακαδημία για τους υποψήφιους των βραβείων Oscars. Αναμφίβολα όμως ο Σπίλμπεργκ θα λέγαμε ότι είναι πολύ παλιότερη καραβάνα από τον Cruise και επομένως το να υποκλίνεται στο μεγαλείο του δεύτερου είναι μια επική στιγμή.

Βλέπετε ο Σπίλμπεργκ ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχτηκε και επαίνεσε τον Κρουζ πως "έσωσε το ολόκληρο το Χόλιγουντ" χάρη στην άνευ προηγουμένου επιτυχία του Top Gun: Maverick. Απλώς να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι το sequel του Top Gun που κυκλοφόρησε 36 χρόνια μετά αποτέλεσε την ταινία που κυριολεκτικά διέλυσε κάθε προσδοκία για την εμπορική της επιτυχία, συγκεντρώνοντας $1.48 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο box office. Μέχρι πριν μερικούς μήνες ήταν κιόλας η κορυφαία σε εισπράξεις ταινία του 2022, όμως το Avatar: The Way of the Water το ξεπέρασε. 

Ο 60χρονος σταρ του Top Gun: Maverick είχε μια σύντομη συνάντηση με τον οσκαρικό σκηνοθέτη του The Fablemans και αφότου αγκαλιάστηκαν θερμά του είπε: 

Αλλά το ξέρεις έτσι; Έσωσες το τομάρι του Χόλιγουντ. Σοβαρά όμως, το Top Gun: Maverick παίζει να έχει σώσει ολόκληρη τη βιομηχανία του σινεμά"

Δείτε την viral στιγμή μεταξύ Spielberg-Cruise: 

Όσο να΄ναι πρόκειται για μια τεράστια κουβέντα όταν την ξεστομίζει ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή σκηνοθέτες, με πολλά blockbuster αλλά και σινεφίλ φιλμ στο ενεργητικό του. 

Οι δυο τους άλλωστε έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν σε ρόλο σκηνοθέτη-πρωταγωνιστή στις ταινίες Minority Report και War of the Worlds