Russo Brothers: Ο Kevin Feige πρότεινε να σκοτώσουμε 3 βασικούς χαρακτήρες του MCU (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Joe και Anthony Russo μιλούν για το Avengers: Endgame
05 Αυγούστου 2022 12:23
Russo Brothers: Ο Kevin Feige πρότεινε να σκοτώσουμε 3 βασικούς χαρακτήρες του MCU (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Anthony και Joe Russo μόλις αποκάλυψαν ότι ο Kevin Feige της Marvel τους πρότεινε να σκοτώσουν 3 τεράστιους χαρακτήρες στο Avengers: Endgame.

Συγκεκριμένα, οι σκηνοθέτες των Avengers ήταν καλεσμένοι στο “Happy Sad Confused” podcast του Josh Horowitz και μεταξύ άλλων μίλησαν για το Avengers: Endgame και την τελική μάχη με τον Thanos. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αποκάλυψαν ότι ο αφεντικό της Marvel, ο Kevin Feige, τους είχε προτείνει να σκοτώσουν τους 3 βασικούς χαρακτήρες του MCU, δηλαδή τους Iron Man, Thor και Captain America. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να δούμε περισσότερους θανάτους στο φινάλε.

Ο Kevin όντως μάς είχε πει να σκοτώσουμε όλους τους OG χαρακτήρες (τους παλιούς σε ελεύθερη μετάφραση). Σκεφτήκαμε ότι ήταν πολύ επιθετικό αυτό και ότι το κοινό δε θα μπορούσε να το διαχειριστεί.

Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω:

Ο Anthony Russo είπε ότι συζήτησαν για τη μοίρα των κύριων χαρακτήρων στις πρώιμες φάσεις της ταινίας και ότι η πρόταση του Feige δεν μπήκε ποτέ σε κανένα σενάριο, παρόλο που γνώριζαν πολύ καλά ότι μετά το Avengers: Infinity War, το κοινό ένιωθε ότι κανένας δεν είναι ασφαλής. Έπρεπε να πάρουν προσεκτικές αποφάσεις για το ποιους χαρακτήρες θα έπρεπε να θυσιάσουν για χάρη της αφήγησης.

Μην ξεχνάτε πως θα δείτε δύο ακόμη Avengers ταινίες, με την πρώτη, το Avengers: The Kang Dynasty να προορίζεται για το 2025.