Τι γίνεται με το Extraction 3;

Ο Joe Russo μίλησε για την πολυπόθητη action ταινία
29 Απριλίου 2024 17:51
Τι γίνεται με το Extraction 3;

Τα αδέρφια Russo, Joe και Anthony, μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν με το Avengers: Endgame (και όχι μόνο) συνέχισαν να συνεργάζονται με αστέρια της Marvel σε άλλες ταινίες. Δύο από αυτές ήταν τα Extraction με πρωταγωνιστή τον Chris Hemsworth (Thor), τα οποία κυκλοφόρησαν στο Netflix γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.

Πρόσφατα μάθαμε από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή ότι το Extraction 3 βρίσκεται στα σκαριά, αλλά ύστερα από αυτή την ανακοίνωση δεν είχαμε κάποιο νεότερο σχετικά με την 3η ταινία. Ωστόσο, τώρα, ο Joe Russo έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Total Film, στην οποία επιβεβαιώνει μεταξύ άλλων ότι η ταινία είναι καθ’ οδόν.

Οι δηλώσεις του για το Extraction 3 ήταν οι εξής:

Ο Sam Hargrave θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει την ταινία. Είναι ένα ενδιαφέρον franchise γιατί είναι ένας πολύ τραυματισμένος συναισθηματικά χαρακτήρας και έτσι νομίζω ότι υπάρχει καλή αφήγηση στο backstory του. Και επίσης, η σχέση του με τη βία είναι μια σχέση που χτίζεται γύρω από την απέχθεια και την ενοχή. Πιστεύω ότι το franchise έχει πολλές υφές, που μας επιτρέπουμε να πούμε περισσότερες ιστορίες γι’ αυτόν.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα δύο αδέρφια ήταν στην παραγωγή των δύο Extraction, ενώ έγραψαν και το σενάριο, όπως ακριβώς πρόκειται να κάνουν και για το τρίτο μέρος. Φαίνεται, λοιπόν, ότι όλα κυλούν ομαλά για την ταινία, αν και για ακόμη μια φορά δε μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ή ποια χρονική περίοδο θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix.

Ένα σημαντικό πράγμα που μάθαμε, όμως, είναι ότι ο Sam Hargrave θα βρίσκεται και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη, όπως έκανε προηγουμένως. Εσείς ανυπομονείτε για να δείτε το Extraction 3; Πείτε μας στα σχόλια!