HBO Max και Discovery Plus θα γίνουν μία νέα υπηρεσία από το επόμενο έτος

Μία νέα εφαρμογή αποκάλυψε το αφεντικό της Warner Bros. Discovery
05 Αυγούστου 2022 11:47
HBO Max και Discovery Plus θα γίνουν μία νέα υπηρεσία από το επόμενο έτος

Ο CEO του Warner Bros. Discovery, David Zaslav αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας κλήσης με τους επενδυτές ότι το HBO Max και το Discovery Plus θα συγχωνευτούν και θα γίνουν μία νέα υπηρεσία, το καλοκαίρι του 2023.

Διαβάστε τις δηλώσεις του David Zaslav:

Το HBO Max έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο χαρακτηριστικών, αλλά είχε προβλήματα στην απόδοση και στους πελάτες του.

Εκείνος, συνέχισε λέγοντας ότι το Discovery Plus έχει καλύτερη τεχνολογία και θα γίνει ο πυρήνας της νέας υπηρεσίας, η οποία θα συνδυάζει το περιεχόμενο του HBO Max, με αυτό του Discovery Plus.

"Πιστεύουμε ότι αυτό το προϊόν θα είναι υπέροχο" είπε και διαβεβαίωσε τους επενδυτές ότι δεν πρόκειται να επικεντρωθούν σε ακυρώσεις projects που προορίζονται ήδη για το HBO Max. Και αυτό όπως καταλαβαίνετε, το είπε για να τους καθησυχάσει, καθώς πριν από μερικές ημέρες ακυρώθηκε η ταινία της Batgirl, που αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα στο HBO Max, ενώ μόλις χθες μάθαμε ότι μάλλον θα ακυρωθεί και το φιλμ της Supergirl.

Ο Zaslav κατέβαλε προσπάθειες να κατευνάσει αυτούς τους φόβους κατά τη διάρκεια της κλήσης και επέμεινε ότι ο προγραμματισμός του HBO Max ήταν συνολικά καλός και υποστηρίχθηκε και από την εταιρία. Επιπροσθέτως, κατά τη διάρκεια ενός Q&A, ο Zaslav απαντούσε σε κάποιες ερωτήσεις και είπε μεταξύ άλλων ότι το HBO Max έχει αρχίσει και γίνεται ένα μεγάλο brand από μόνο του που συνδέεται με την ποιότητα.

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε πως θα ονομάζεται αυτή η νέα υπηρεσία, αλλά σίγουρα θα φέρει περισσότερο περιεχόμενο, μιας και θα συγχωνευτούν δύο μεγάλες υπηρεσίες.