Τεράστια καθυστέρηση για την prequel ταινία του A Quiet Place

Δείτε πότε θα φτάσει το A Quiet Place: Day One
20 Ιουλίου 2022 15:25
Τεράστια καθυστέρηση για την prequel ταινία του A Quiet Place

Η Paramount Pictures ανακοίνωσε ότι η νέα ταινία στο σύμπαν του A Quiet Place πρόκειται να καθυστερήσει ξανά.

Το A Quiet Place: Day One -όπως θα ονομάζεται, ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2023, αλλά μέσα από μία ανακοίνωση, η Paramount επιβεβαίωσε πως λόγω της πανδημίας και της μετάλλαξης όμικρον, η ταινία θα καθυστερήσει. Το φιλμ ήταν να κάνει ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο του 2023, αλλά αυτό άλλαξε ξανά.

Η νέα ημερομηνία που έχει δώσει η Paramount Pictures για το A Quiet Place: Day One είναι 8 Μαρτίου 2024.

Η ελπίδα της εταιρίας για αυτήν την ταινία είναι στο να βοηθήσει να δημιουργηθεί ένα σύμπαν γύρω από το A Quiet Place, στο οποίο το στούντιο θα μπορεί να αρχίσει να χτίζει τα επόμενα χρόνια.

Αποκαλύφθηκε το όνομα της spin-off ταινίας του “A Quiet Place”

Τη σκηνοθεσία, μετά από πολλά εμπόδια, έχει αναλάβει τελικά ο Michael Sarnoski, μετά την αποχώρηση του Jeff Nichols, ενώ στην παραγωγή θα βρίσκεται κανονικά ο John Krasinski.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Sarnoski έχει σκηνοθετήσει και το εξαιρετικό “Pig” με τον Nicolas Cage. Μιας και μιλάμε για prequel, κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε πώς αυτά τα τέρατα έφτασαν στη Γη. Άλλωστε πήραμε και μια γεύση από αυτό στο A Quiet Place: Part II, αλλά το “Day One” θα επικεντρώνεται περισσότερο σε αυτό το κομμάτι του franchise.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.