Ethan Hawke: Πλησιάζει την απόσυρση από την υποκριτική όπως αποκαλύπτει

Ο γνωστός αστέρας του Χόλιγουντ λέει ότι "πλησιάζει στην τελευταία πράξη της καριέρας του"
19 Ιουλίου 2022 18:38
Ethan Hawke: Πλησιάζει την απόσυρση από την υποκριτική όπως αποκαλύπτει

Τον Ethan Hawke τον απολαύσαμε πρόσφατα στη σειρά Moon Knight της Marvel, αλλά και στην ταινία τρόμου "The Black Phone" (Νεκρό Τηλέφωνο) και παρά το ότι είναι μόλις 51 ετών, μιλάει από τώρα για την απόσυρσή του. 

Σε νέα του συνέντευξη στο IndieWire ο χολιγουντιανός ηθοποιός μιλάει για το πως βλέπει στον ορίζοντα την απόσυρση από την υποκριτική και πως "Πλησιάζει την τελευταία πράξη της καριέρας του". 

Αποκαλεί πλέον τον εαυτό του ως έναν "μεγάλο που νιώθει νεαρός" σε αντίθεση με έναν "νεαρό που νιώθει μεγάλος" και λέει: 

Νιώθω πως παίζω τον John Brown στο The Good Lord Bird: η αρχή της γεροντίστικης καριέρας μου, το ξεκίνημα της τελευταίας πράξης. 

Κοιτώντας πίσω στην καριέρα του αναφέρει ότι κάποιες δουλειές του δεν άξιζαν, καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: 

Σίγουρα βρίσκω τον εαυτό μου να κοιτάει τη φιλμογραφία μου και σκέφτομαι ποιες ταινίες θα μπορούσα να είχα κόψει επειδή πλέον έχουν μείνει μόλις μερικές. Το ξέρω ότι μου έμειναν μερικές μόνο ταινίες. Έχω επίγνωση του χρόνου μου. Όταν ήμουν νεότερος ήμουν σε φάση "θα κάνω εκείνο και το άλλο, και από εκεί θα μάθω το τάδε και μετά θα δοκιμάσω εκείνο". Νόμιζα ότι είχα όλο το χρόνο του κόσμου. Τώρα λέω "δεν έμαθα τίποτα από εκείνο, ούτε από εκείνο και αντί να έκανα την άλλη ταινία καλύτερα να περνούσα τρεις μήνες με την οικογένειά μου. 

Ο Ethan Hawke έγινε γνωστός ευρέως από τον ρόλο του στην ταινία "Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών" (Dead Poets Society) του 1989 αλλά και από τον ρόλο του Jesse στην τριλογία "Before Sunrise" του Richard Linklater. Έχει προταθεί επίσης δύο φορές για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου. 

Δεν είναι μόνο ο Hawke που έχει εκφράσει ανοιχτά ότι σκέφτεται να αποσυρθεί, καθώς την ίδια επιθυμία εξέφρασε σε συνέντευξή στο GQ και ο Brad Pitt

Tags: