Θα υπάρξει sequel του The Black Phone; Ο Scott Derrickson δίνει μια απάντηση

Ο σκηνοθέτης της ταινίας τρόμου και ο Joe Hill ίσως να μαγειρεύουν κάτι...
27 Ιουνίου 2022 15:39
Θα υπάρξει sequel του The Black Phone; Ο Scott Derrickson δίνει μια απάντηση

Δεν αποκλείεται να δούμε την επιστροφή του The Grabber του Ethan Hawke σε ένα sequel του The Black Phone, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Scott Derrickson

Ο σκηνοθέτης μίλησε στο Comicbook.com για το ενδεχόμενο του να γίνει το The Black Phone 2 και εκφράστηκε με ενθουσιασμό ως προς αυτό. Αποκάλυψε κιόλας ότι ο Joe Hill, που είναι συγγραφέας της πρωτότυπης ιστορίας και γιος του Stephen King, του πρότεινε μια ιδέα για ένα sequel: 

Ο Joe Hill μου πρότεινε μια φοβερή ιδέα για ένα sequel του Black Phone, το οποίο εφόσον η ταινία τα πάει καλά εμπορικά, θα το κάνω. Είναι φοβερή ιδέα και μου άρεσε πραγματικά. Ο Joe είναι πολύ προστατευτικός με το υλικό του, αλλά όταν μου πρότεινε την ιδέα του είπα "Κάπως έτσι κάνεις ένα σωστό sequel του Black Phone. Ήταν καταπληκτικό." 

Μέχρι στιγμής το The Black Phone έχει λάβει αρκετά θετικές κριτικές και το σκορ του στο Rotten Tomatoes έχει καθίσει στο 84%, ενώ και οι προοπτικές του στο box office φαντάζουν ελπιδοφόρες για να δοθεί μια συνέχεια. 

Τις εντυπώσεις μας για το The Black Phone, όπως τις επιμελήθηκε η Στέλλα Παπασαραφιανού, θα βρείτε πατώντας εδώ.