Έρχεται live-action ταινία του Barney από την εταιρία του Daniel Kaluuya

“I love you, you love me”
16 Ιουλίου 2022 15:25
Έρχεται live-action ταινία του Barney από την εταιρία του Daniel Kaluuya

Μπορεί να το γνωρίζατε, μπορεί και όχι, αλλά έρχεται η live-action ταινία του Barney με την εταιρία παραγωγής του Daniel Kaluuya (Get Out), ο οποίος λέει ότι πρόκειται για μία συγκινητική ταινία, η οποία βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Μάλιστα, ο ηθοποιός μίλησε στο THR και επιβεβαίωσε ότι το σενάριο γράφεται αυτό τον καιρό.

Ο Kaluuya, καθώς μιλούσε στο συγκεκριμένο μέσο της Αμερικής, αναφέρθηκε και στις ταινίες που έχει η εταιρία του αυτό τον καιρό στα σκαριά. Παρόλο που δεν αποκάλυψε πολλά έδωσε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ταινία του Barney, αλλά και πόσο είχε συγκινηθεί με το γνωστό τραγούδι της σειράς.

O Barney μάς δίδαξε το “I love you, you love me”. Αυτό είναι ένα από τα πρώτα τραγούδια που θυμάμαι. Τι συμβαίνει όταν αυτό (το σε αγαπάω) δεν είναι αλήθεια; Το τραγούδι ήταν πραγματικά σπαρακτικό. Δεν έχω ιδέα γιατί, αλλά αισθάνομαι ότι αυτό είναι λογικό. Αισθάνομαι ότι υπάρχει κάτι απροσδόκητο που μπορεί να είναι οδυνηρό, αλλά είναι αισιόδοξο. Ειδικά αυτό τον καιρό, νομίζω είναι πραγματικά απαραίτητο.

Το Barney & Friends ήταν μια παιδική σειρά που προβλήθηκε από το 1992 έως το 2009, με πρωταγωνιστή τον Barney, έναν μωβ Τυραννόσαυρο Rex, ο οποίος είχε και φίλους τους Baby Bop, B.J, Riff και άλλους.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας, αλλά ούτε αν ο Daniel Kaluuya παίξει σε αυτήν.

Το Barney βρίσκεται ακόμη αρκετά μακριά από την κυκλοφορία του, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.