Κάποτε το Thor: Love and Thunder είχε 4 ώρες διάρκεια και ήταν "θεοπάλαβο"  

Για αυτόν τον λόγο ο Taika Waititi εξηγεί γιατί τα Director's Cut είναι χάλια

Κάποτε το Thor: Love and Thunder είχε 4 ώρες διάρκεια και ήταν "θεοπάλαβο"

Ο Taika Waititi, σκηνοθέτης του Thor: Love & Thunder, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι κάποια στιγμή η ταινία του είχε 4 ώρες διάρκεια. Παραδέχθηκε ότι πολλές από τις σκηνές που είχαν γυρίσει δεν δουλεύουν πάντοτε στο τελικό cut μιας ταινίας, παρόλο που πέρασαν πολύ καλά γυρνώντας τες. 

"Ήταν για δέσιμο, το πιο θεότρελο και ξέφρενο τετράωρο cut που έχω δει ποτέ" είπε ο Chris Hemsworth στο Collider για την πρώιμη μορφή που είχε η νεότερη ταινία του MCU όταν την έβαλαν στη μονταζιέρα. 

Ωστόσο, το ότι υπάρχουν τόσες πολλές κομμένες σκηνές που δεν μπήκαν ποτέ στο τελικό cut, ίσως να αποτελέσει έναυσμα για κάποιους fans να ξεκινήσουν καμπάνια για να κυκλοφορήσει ένα "Director's Cut" του Thor: Love and Thunder. Ο Waititi εν ολίγοις είναι της άποψης ότι τα Director's Cut είναι χάλια και εξηγεί γιατί δεν πρέπει κανείς να περιμένει μια τέτοια επανέκδοση: 

Έχω δει τα Director's Cut άλλων σκηνοθετών και ήταν χάλια. Τα Director's Cut δεν είναι καλά. Οι σκηνοθέτες πρέπει να ελέγχονται κάποιες φορές και εάν ήταν να προτείνω "μήπως θέλετε να δούμε το Director's Cut μου; Είναι 4.5 ώρες!" δεν θα είναι καλό στις 4.5 ώρες. Υπάρχουν πολλά πράγματα που σπάνε τη ροή. 

Ίσως, όπως λέει, αν ήταν να προσθέσει κάτι παραπάνω στο Love & Thunder αυτό θα ήταν "μερικά ακόμη αστεία". 

Την άποψή μας για το Thor: Love and Thunder, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ

Η επίσημη σύνοψη του Thor: Love and Thunder έχει ως εξής: 

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά. 

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Το Thor: Love and Thunder προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.