Σάρωσε το Doctor Strange in the Multiverse of Madness με το που έκανε πρεμιέρα στο Disney+

Πραγματοποίησε το μεγαλύτερο ντεμπούτο ταινίας του MCU στην streaming υπηρεσία
01 Ιουλίου 2022 13:56
Σάρωσε το Doctor Strange in the Multiverse of Madness με το που έκανε πρεμιέρα στο Disney+

Παρόλο που δεν παρέχονται επίσημα στοιχεία από την Disney, εταιρίες όπως το Samba TV βοηθούν στο να μετρηθεί η "τηλεθέαση" -αν θα μιλούσαμε με την αργκό της τηλεόρασης- του περιεχομένου του Disney Plus

To Doctor Strange in the Multiverse Of Madness σάρωσε κυριολεκτικά με το που διατέθηκε δωρεάν για τους συνδρομητές του Disney+ παγκοσμίως -και φυσικά και στην Ελλάδα. Τα στοιχεία του Samba TV αποκαλύπτουν ότι την ταινία του Sam Raimi παρακολούθησαν πάνω από 2.1 εκατ. νοικοκυριά μέσα στις πρώτες πέντε ημέρες από την κυκλοφορία της (22 Ιουνίου). 

Αυτομάτως έτσι κατάφερε το μεγαλύτερο ντεμπούτο ταινίας του MCU βάσει προβολών όσον αφορά το Disney Plus, αφήνοντας πίσω τα Eternals, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings και Black Widow. 

Η σύνοψη του Doctor Strange 2: 

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Τη σκηνοθεσία του sequel αναλαμβάνει ο Sam Raimi, με ένα cast που περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness των Marvel Studios είναι διαθέσιμο στο ελληνικό Disney+.