Η Cameron Diaz επιστρέφει στην ενεργό δράση για μια νέα ταινία στο Netflix με τον Jamie Foxx

Είχε αποσυρθεί από την υποκριτική το 2014
30 Ιουνίου 2022 11:25
Η Cameron Diaz επιστρέφει στην ενεργό δράση για μια νέα ταινία στο Netflix με τον Jamie Foxx

Η Cameron Diaz είχε τελειώσει με το Χόλιγουντ και την υποκριτική το 2014 όταν και πρωταγωνίστησε στον τελευταίο της κινηματογραφικό ρόλο στο remake του "Annie", αν και ανακοίνωσε ότι αποσύρεται επίσημα το 2018. Οκτώ χρόνια αργότερα μακριά από τα πλατό και τέσσερα χρόνια μετά την επίσημη απόσυρσή της, η 49χρονη αστέρας ανακοίνωσε ότι επιστρέφει. 

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το Twitter του Jamie Foxx καθώς θα συμπρωταγωνιστήσουν με την Diaz στην επερχόμενη ταινία του Netflix με τίτλο "Back In Action". Μάλιστα, η ανακοίνωση έγινε με μια δόση χιούμορ καθώς δημοσίευσε σαν teaser για την επιστροφή της Cameron Diaz στην ενεργό δράση την τηλεφωνική τους κλήση. 

Εκεί έφερε έναν άλλον GOAT για να επαναφέρει μια άλλη GOAT και συγκεκριμένα τον θρύλο του NFL, Tom Brady, ο οποίος είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του τον Φεβρουάριο, μόνο που 40 ημέρες αργότερα άλλαξε γνώμη και επέστρεψε στους Tampa Bay Buccaneers. 

Δείτε το απόσπασμα: 

Tη σκηνοθεσία του Back In Action ανέλαβε ο Seth Gordon (Baywatch, Horrible Bosses) σε σενάριο του Brendan O'Brien. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στο υπόλοιπο του 2022. 

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Cameron Diaz αποτελεί μια από τις πιο εμπορικές ηθοποιούς στην ιστορία του Χόλιγουντ έχοντας κάνει ένα αστραφτερό ντεμπούτο στο "The Mask" (Η Μάσκα) με τον Jim Carrey το 1994. Έπειτα πρωταγωνίστησε σε γνωστές και επιτυχημένες παραγωγές όπως τα "Κάτι τρέχει με την Μαίρη", "Στο Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς", "Vanilla Sky" και "Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης". 

Οι ταινίες της στο box office έχουν αποφέρει συνολικά πάνω από $7 δισεκατομμύρια δολάρια, όντας η 5η πιο επιτυχημένη εμπορικά ηθοποιός στις ΗΠΑ.