Η Hunter Schafer του Euphoria θα παίξει στη νέα Hunger Games ταινία

Η νέα προσθήκη του cast του "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
25 Ιουνίου 2022 13:33
Η Hunter Schafer του Euphoria θα παίξει στη νέα Hunger Games ταινία

Ξεκίνησε ως μοντέλο και έκανε το υποκριτικό ντεμπούτο της στην άκρως επιτυχημένη σειρά "Euphoria" του HBO στο ρόλο της Jules. Τώρα η Hunter Schafer ετοιμάζεται για τον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο καθώς θα παίξει στη νέα Hunger Games ταινία. 

Η 23χρονη σταρ του "Euphoria" θα συμπρωταγωνιστήσει με τους Tom Blyth και Rachel Zegler (West Side Story) στην prequel ταινία που φέρει τον τίτλο "Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes" και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Suzanne Collins. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety θα υποδυθεί την Tigris Snow, ξαδέρφη και έμπιστη σύμβουλο του Coriolanus Snow (Blyth), ο οποίος για τους fans των "Αγώνων Πείνας" ως γνωστόν μετατρέπεται στον απολυταρχικό Πρόεδρο Snow της δυστοπικής Panem. 

H μέχρι στιγμής σύνοψη του prequel φιλμ αναφέρει:

Το The Ballad of Songbirds and Snakes διαδραματίζεται δεκαετίες πριν από τις περιπέτειες της Katniss Everdeen και επικεντρώνεται στον νεαρό Coriolanus Snow, ο οποίος γίνεται τελικά ο “τύραννος” της Panem. Ωστόσο, στο The Ballad of Songbirds and Snakes εκείνος ούτε “γαβγίζει” ούτε “δαγκώνει”. Ως ένας 18χρονος, ο Snow επιλέγεται να γίνει μέντορας της Lucy Gray Baird, ενός κοριτσιού από τη φτωχική District 12, κατά τη διάρκεια των 10ων Αγώνων Πείνας.

Γνωρίζουμε πως τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο βετεράνος του franchise, Francis Lawrence (Hunger Games: Catching Fire, Mockingjay Part 1 και Part 2), με τον βραβευμένο με Όσκαρ Michael Arndt (Little Miss Sunshine) επίσης στο σενάριο. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέως Susanne Collins που έγραψε το 2020.

Το "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes" θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου 2023.