Το Zombies 3 του Disney Plus απέκτησε trailer και εξωγήινους με μπλε μαλλιά

Τον Ιούλιο στις οθόνες σας
25 Ιουνίου 2022 14:52
Το Zombies 3 του Disney Plus απέκτησε trailer και εξωγήινους με μπλε μαλλιά

Το Disney Plus έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από την επερχόμενη ταινία “Zombies 3”, που αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στην υπηρεσία μέσα στον Ιούλιο. Το franchise επιστρέφει στις οθόνες σας δύο χρόνια μετά το 2ο μέρος και αυτό το νέο κεφάλαιο το σκηνοθετεί ο Paul Hoen σε ένα σενάριο που έγραψαν οι David Light και Joseph Raso.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Ο Cornett και η Tantao είναι οι νέοι εξωγήινοι A-Lan και A-Li, αντίστοιχα. Οι τηλεπαθητικά συνδεδεμένοι νεοφερμένοι φτάνουν στο Seabrook, καθώς ο Zed και η Addison ξεκινούν την τελευταία χρονιά στο Seabrook High, στην πόλη που έχει γίνει ένα ασφαλές καταφύγιο για τέρατα και ανθρώπους. Ζόμπι, λυκάνθρωποι και άνθρωποι είναι εξίσου σοκαρισμένοι από την άφιξη των νέων εξωγήινων.

Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Matt Cornett (High School Musical: The Musical: The Series), Kyra Tantao (Law and Order: Special Victims Unit), Terry Hu Chandler Kinney, Pearce Joza, Ariel Martin, Trevor Tordjman, Carla Jeffery, Kylee Russell, James Godfrey, Kingston Foster, Milo Manheim και Meg Donnelly.

Το Zombies 3 θα παίξει αποκλειστικά στο Disney Plus στις 15 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.