Στο νέο trailer του Thor: Love & Thunder, ο Thor κάνει ένα επικό σπαγγάτο αλά Βαν Νταμ!  

Σοβαρά το κάνει και περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα δούμε στις 7 Ιουλίου στους κινηματογράφους

Στο νέο trailer του Thor: Love & Thunder, ο Thor κάνει ένα επικό σπαγγάτο αλά Βαν Νταμ!

Το ένα trailer πιο τρελό από το προηγούμενο είναι στην περίπτωση του Thor: Love & Thunder το οποίο ξεχειλίζει από την σκηνοθετική αφέλεια και χιούμορ που διακρίνει τον Taika Waititi.

Στο νέο trailer που η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα βλέπουμε τον Thor να θέλει να στήσει μια "αχτύπητη" ομάδα και αρχίζει να... αριθμεί τους συμμάχους του και θα δείτε ότι πάει πολύ καλά αυτό. Το αποκορύφωμα είναι ότι εκτελεί και ένα σπαγγάτο αλά Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ στο φινάλε σε μια σπαρταριστή στιγμή.  

Δείτε το νέο trailer του Thor: Love & Thunder: 

Η επίσημη σύνοψη του Thor: Love and Thunder έχει ως εξής: 

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά. 

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2022 στους ελληνικούς κινηματογράφους.