Τo The Waiter είναι η πρώτη ελληνική ταινία του Netflix, διαθέσιμη στον ευρωπαϊκό κατάλογο  

Σε ποιες χώρες θα είναι διαθέσιμη η ταινία του Στιβ Κρικρή με τον Άρη Σερβετάλη

Τo The Waiter είναι η πρώτη ελληνική ταινία του Netflix, διαθέσιμη στον ευρωπαϊκό κατάλογο

Το "The Waiter" του σκηνοθέτη Στιβ Κρικρή λαμβάνει μια ακόμη αναγνώριση μετά τα βραβεία που απέσπασε από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, καθώς έγινε η πρώτη ελληνική ταινία που προβάλλεται μέσα από το Netflix στην Ευρώπη

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Κρικρής μέσα από το λογαριασμό του στο LinkedIn, όπως διαβάζουμε στο News247, αναφερόμενος σε αυτή ως "The First Greek Film On Netflix Across #Europe".

Δυστυχώς όμως για τους Έλληνες συνδρομητές του Netflix, το The Waiter δε θα είναι διαθέσιμο στον κατάλογο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης στην ανακοίνωσή του οι χώρες που θα προβάλλεται μέσω του Netflix θα είναι οι: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχία/Σλοβακία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο The Waiter παίζουν οι: Άρης Σερβετάλης, Γιάννης Στάνκογλου, Chiara Gensini, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Mαρία Καλλιμάνη και Αντώνης Μυριάγκος. 

H σύνοψη του The Waiter έχει ως εξής: 

Ο Ρένος είναι ένας επαγγελματίας σερβιτόρος που οδηγεί μια απλή και ήσυχη ζωή, μοναχικός και σχολαστικός παρατηρητής με ιδιαίτερη αδυναμία στα φυτά. Η ζωή του όμως θα διαταραχθεί όταν θα βρεθεί αντιμέτωπος με την εξαφάνιση του γείτονά του, Μίλαν. Δύο σκοτεινοί χαρακτήρες, ο «Ξανθός» και η Τζίνα, μπλεγμένοι με τον Μίλαν, θα παρασύρουν τον Ρένο σε μια σειρά ακραίων γεγονότων. Ο Ρένος, αμφισβητώντας την ιερή καθημερινή του ρουτίνα, θα δοκιμάσει την ικανότητά του και την προθυμία του να αλλάξει τη ζωή του πάνω σε θέματα αγάπης και θανάτου. Σχέσεις θα δημιουργηθούν, μυστικά θα μοιραστούν και η εμπιστοσύνη θα αμφισβητηθεί. Θα μπορέσει ο Ρένος να ακολουθήσει;