Doctor Strange 3: Ο Benedict Cumberbatch μιλάει για πρώτη φορά για το μέλλον του

Ο Stephen Strange θα επιστρέψει...
23 Ιουνίου 2022 11:36
Doctor Strange 3: Ο Benedict Cumberbatch μιλάει για πρώτη φορά για το μέλλον του

Το σίγουρο είναι πως ο Stephen Strange θα επιστρέψει στο MCU αργά ή γρήγορα και ο Benedict Cumberbatch μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το Doctor Strange 3.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Indian Express εξέφρασε τις ελπίδες του να ολοκληρώσει την τριλογία των ταινιών του Strange, με τον ίδιο να αναφέρει: 

Το ελπίζω, θα ήθελα πολύ να κάνω μια ακόμη ταινία. Ο Dr. Strange είναι ένας τόσο πολύπλοκος χαρακτήρας και θαρρώ πως υπάρχουν πολλά ακόμη να ανακαλύψουμε από εκείνον. Είναι ένας καταπληκτικός χαρακτήρας και περνάω φοβερά κάθε φορά που τον υποδύομαι. 

Τώρα που το Doctor Strange in the Multiverse of Madness διατέθηκε παγκοσμίως στο Disney Plus, ο κόσμος μιλάει ξανά για αυτό και είτε το βλέπουν για πρώτη φορά είτε ξαναβλέπουν για πολλοστή με τα social media να "καίνε" ξανά στους ρυθμούς των αποκαλύψεων και των cameos του.


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

Άλλωστε το sequel σκηνοθεσίας Sam Raimi μάς έδωσε τις εισαγωγές των Mr Fantastic και του Professor X στο MCU, που τους υποδύθηκαν οι John Krasinski και Patrick Stewart. Βέβαια σημαντικό ρόλο στο Doctor Strange 3 θα παίζει η πραγματική έκπληξη της ταινίας, που ήταν η πρώτη post-credits σκηνή. Εκεί η Charlize Theron εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο MCU παίζοντας την Clea, χαρακτήρας που στα comics αποτελεί τη σύζυγο και σύμμαχο του Strange και ενίοτε Sorceress Supreme. 

Η Clea τον προειδοποιεί πως προκάλεσε ένα Incursion (Σύγκρουση) και πως θα πρέπει να πάνε να τη φτιάξουν. O Stephen Strange (με το τρίτο του μάτι πλέον) αποδέχεται αμέσως την πρόκλησή της και πηδούν στο portal που είχε ανοίξει η Clea, το οποίο οδηγεί στο Dark Dimension. Τα Incursions σαφώς οδηγούν στο Multiversal War και την MCU βερσιόν του Secret Wars, όπου γίνεται μια τεράστια σύγκρουση μεταξύ των συμπάντων. 

Από χθες 22/06 είναι διαθέσιμο το Doctor Strange in the Multiverse of Madness στο ελληνικό Disney+, σε έκδοση IMAX