Μάθαμε τι απέγινε η Scarlet Witch μετά το φινάλε του Doctor Strange 2

Το επίσημο βιβλίο για το timeline του MCU αποκαλύπτει!
27 Οκτωβρίου 2023 15:01
Μάθαμε τι απέγινε η Scarlet Witch μετά το φινάλε του Doctor Strange 2

Απαντήσεις σε μερικά αναπάντητα ερωτήματα που άφησε το Phase 4 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel Studios δίνει το βιβλίο με το επίσημο timeline των γεγονότων. 

Ένα από αυτά είναι τι απέγινε η Wanda Maximoff aka Scarlet Witch στο φινάλε του Doctor Strange in the Multiverse of Madness και το "Marvel Studios' The Marvel Cinematic Universe - An Official Timeline" όπως ονομάζεται το βιβλίο, δίνει την απάντηση. H Scarlet Witch λοιπόν, της Elizabeth Olsen πέθανε στο τέλος του Doctor Strange 2 στην απόπειρά της να καταστρέψει το Darkhold και το κάστρο στο Mount Wundagore, καθώς είδαμε να την καταπλακώνει. 

"Την Scarlet Witch την σταμάτησε αυτό που αγαπούσε περισσότερο: τα παιδιά της, που είναι ασφαλή και ευτυχισμένα με την δική τους μητέρα, αλλά πλέον τρομάζουν με την διαβολική της βερσιόν. Καθώς η ευγενική Wanda του σύμπαντος 838 συγκεντρώνει τα αγόρια και διαβεβαιώνει την πληγωμένη Scarlet Witch ότι θα τα αγαπάει, η Wanda Maximoff του σύμπαντος 616 παραδίδεται: Καταστρέφει το Wundagore -και το ρίχνει πάνω της- τερματίζοντας δύο μεγάλες απειλές για όλο το Multiverse." γράφει το βιβλίο χαρακτηριστικά. 

Η επίμαχη σκηνή από το Doctor Strange 2: 

Μάλιστα το βιβλίο διαθέτει ειδική ένδειξη με ένα εικονίδιο λουλουδιού για όταν πεθαίνει ένας σημαντικός χαρακτήρας στο χρονολόγιο του MCU, όπως στην περίπτωση της Scarlet Witch της Earth-616. Αυτή η αποκάλυψε έρχεται κόντρα στα όσα είχε δηλώσει ο Kevin Feige, επικεφαλής της Marvel Studios, λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας, όταν αναφέρθηκε σε "εκείνη την κόκκινη λάμψη" την ώρα που καταρρέει το κάστρο πάνω στην Wanda. 

Βέβαια, με το Multiverse να μπορεί να "αναστήσει" χαρακτήρες φέρνοντας διαφορετικές βερσιόν τους στο προσκήνιο από άλλα σύμπαντα, όλα είναι πιθανά, και άλλωστε η Elizabeth Olsen είναι ένα μεγάλο όνομα για τη Marvel που δε θα ήθελε να χάσει τόσο νωρίς.