Το Spider-Man 4 θα έχει τον Hobgoblin; Ο Jacob Batalon ίσως να έκανε tease (ΦΩΤΟ)

Ο καλύτερος φίλος του Peter Parker του Tom Holland θα γίνει κακός;
21 Ιουνίου 2022 19:17
Το Spider-Man 4 θα έχει τον Hobgoblin; Ο Jacob Batalon ίσως να έκανε tease (ΦΩΤΟ)

Αν και είναι πολύ νωρίς για να μάθουμε νέα για το Spider-Man 4, ο Jacob Batalon ήρθε από το πουθενά για να κάνει -όπως ισχυρίζονται αρκετές πηγές του διαδικτύου και fans- ένα tease για το μέλλον του στο MCU. 

Ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί ότι το μέλλον του Ned Leeds στο MCU ίσως να κρύβει μια σκοτεινή στροφή και να μεταμορφωθεί στον Hobgoblin. Ο Batalon ανέβασε συγκεκριμένα μια φωτογραφία στα Instagram Stories του όπου απεικονίζεται να κρατάει μια φιγούρα του Hobgoblin και να έχει μια χαρακτηριστική γκριμάτσα στο πρόσωπό του. 

Η νέα φωτογραφία του Jacob Batalon: 

Στα comics ο χαρακτήρας του Ned Leeds σχετίζεται άμεσα με τον Hobgoblin, αν και υπάρχουν αρκετές διαφορετικές βερσιόν του, όπως μια που παθαίνει πλύση εγκεφάλου και νομίζει ότι είναι ο Hobgoblin. Βέβαια κάποιοι χρήστες στο Twitter λένε πως ο Batalon παραείναι γλυκός και πρόσχαρος για να υποδυθεί έναν τόσο βασικό κακό του Spider-Man. 

Μια θεωρία όμως λέει ότι το ξόρκι του Doctor Strange στο φινάλε του Spider-Man: No Way Home ίσως να άλλαξε άρδην την προσωπικότητα του Ned και χωρίς να γνωρίζει καν τον καλό του φίλο, Peter Parker, ίσως η πορεία του να τον οδηγήσει σε αυτό το σκοτεινό μονοπάτι. Κανείς όμως δε μπορεί να ξέρει στα σίγουρα εάν ο Batalon απλώς πείραζε το κοινό του ή αν έκανε tease. 

 

Πάντως ο πρόεδρος της Sony Pictures έχει εκφράσει την πεποίθηση ότι τόσο ο Tom Holland όσο και η Zendaya θα επιστρέψουν για το Spider-Man 4 του MCU (ή όπως θα ονομάζεται) καθώς ήδη έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη μιας νέας τριλογίας.