Το θρυλικό “Arachnophobia” γίνεται remake με τον σκηνοθέτη του Happy Death Day

Νέο θριλεράκι σε παραγωγή James Wan και άλλων
03 Ιουνίου 2022 18:19
Το θρυλικό “Arachnophobia” γίνεται remake με τον σκηνοθέτη του Happy Death Day

Το THR έκανε γνωστή την είδηση ότι η Amblin Partners σχεδιάζει να φέρει ξανά στο προσκήνιο το “Arachnophobia”. Συγκεκριμένα, το αμερικάνικο site αναφέρει ότι ο Christopher Landon, γνωστός σκηνοθέτης πίσω από το “Happy Death Day” έχει επιλεχθεί για να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει το remake της ταινίας, που είχε γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία το 1990.

Το αρχικό Arachnophobia ήταν σε σκηνοθεσία του συνιδρυτή της Amblin Entertainment, Frank Marshall, σε σενάριο που είχαν γράψει οι Don Jakoby και Wesley Strick βασισμένο σε μια ιστορία των Jakoby και Al Williams. Η ταινία ακολουθούσε μία οικογένεια που εγκαταλείπει την πόλη αναζητώντας μια καλύτερη ζωή σε μία μικρή πόλη. Ωστόσο, μετά από λίγο ανακάλυψαν ότι η πόλη είναι γεμάτη από από θανατηφόρες αράχνες της Νότιας Αμερικής.

Σε αυτή την ταινία πρωταγωνιστούσαν οι Jeff Daniels, John Goodman, Julian Sands και Harley Jane Kozak.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι δε δόθηκαν στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες για το remake, παραδείγματος χάρη αν θα φτάσει απευθείας στους κινηματογράφους, αν θα έχει παρόμοια ιστορία ή αν δούμε κάποιους από τους ηθοποιούς να παίζουν και εδώ.

Ο James Wan και η εταιρία Atomic Monster θα βρίσκονται στην παραγωγή του remake μαζί με την Amblin, ενώ ο Frank Marshall, ο παραγωγός franchise του Jurassic World που έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία του 1990, θα είναι παραγωγός.

Tags: