Tο Aquaman and the Lost Kingdom αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο του Aquaman 3

Τι είπε ο James Wan για το εάν θα επιστρέψει ο Jason Momoa ως Aquaman
17 Σεπτεμβρίου 2023 16:09
Tο Aquaman and the Lost Kingdom αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο του Aquaman 3

Το Aquaman and the Lost Kingdom πλασάρεται ως την τελευταία ταινία του DCEU, δηλαδή του παλιού κινηματογραφικού σύμπαντος της DC. Ωστόσο ο σκηνοθέτης της ταινίας, James Wan αποκάλυψε ότι το Aquaman 2 αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο του Aquaman 3

Στο πλαίσιο ενός event προβολής του πρόσφατου trailer του Aquaman and the Lost Kingdom, ο Wan αποκάλυψε ότι το φινάλε της ταινίας κλείνει το μάτι σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του Jason Momoa στο Aquaman 3. Χαρακτηριστικά αυτά είανι τα όσα δήλωσε όπως μεταφέρει το ScreenRant

"Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η ιστορία του Jason Momoa ως Aquaman έχει σίγουρα περισσότερα μέρη για να ταξιδέψει...Εκεί που θα πάμε στο τέλος αυτής της ταινίας, είναι κάτι μεγαλύτερο. Αν όχι μεγαλύτερο, είναι σε μία τέτοια κατεύθυνση και δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό επειδή είναι το τέλος της ταινίας".

Σε παλιότερη συνέντευξη για το εάν θα υπάρξει ένα Aquaman 3, ο Wan είχε αναφερθεί πως η ιστορία θα πρέπει να πάρει τους Aquaman, Mera, Orm και τους άλλες και να τους "εξελίξει" ως χαρακτήρες. Πάντως το μέλλον φαντάζει αβέβαιο για τον Momoa ως Aquaman μιας και φημολογείται ότι ο James Gunn τον θέλει για άλλον ρόλο στο DC Universe, αυτόν του Lobo. H πορεία του Aquaman 2 θα κρίνει εν τέλει το μέλλον του Momoa στον ρόλο αυτόν και τη συνέχεια του franchise. 

Η επίσημη σύνοψη του Aquaman 2 έχει ως εξής: "Έχοντας αποτύχει να νικήσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Black Manta, που εξακολουθεί να διακατέχεται από την ανάγκη να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να εξοντώσει τον Aquaman μια για πάντα. Αυτή τη φορά ο Black Manta είναι πιο τρομακτικός από ποτέ, καθώς χειρίζεται τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, η οποία απελευθερώνει μια αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον νικήσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Orm, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, για να σφυρηλατήσει μια απρόσμενη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους προκειμένου να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman, αλλά και τον κόσμο, από την ανεπανόρθωτη καταστροφή."

Την ταινία σκηνοθετεί ο James Wan, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Amber Heard, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Nicole Kidman και Randall Park. Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι: Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300).

Το Aquaman and the Lost Kingdom αναμένεται να προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου του 2023.